MÜZİK: CNBLUE 7TH MINI ALBUM 7ºCN

Bir kez daha CNBLUE!… Geçtiğimiz Mart ayında CNBLUE 7TH MINI ALBUM 7ºCN isimli harika bir albüm çıkaran CNBLUE’nun, ilk video klibi “Between Us” adlı parçaya çekildi.

 

 

Güney Kore’nin başarılı rock grubu CNBLUE tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip. Şarkılarının hepsi kaliteli olan grup başarıdan başarıya uçuyor.

 

CNBLUE
CNBLUE

Şarkılarını dinlerken kendinizi çeşitli duygu selinde bulabilirsiniz. Yaptıkları müzikle neşeli, hayat dolu, umutlu, keyifli, sakin, meydan okuyan, bazense romantik, duygusal melodilerle kalplere dokunuyorlar.

 

 

CNBLUE’nun geçmişinden kısaca bahsedecek olursak, grup müzik macerasına 2009 yılında Japonya’da başladı.

 

CNBLUE
CNBLUE

 

İlk zamanlarında müzik kulüplerinde ve caddelerde performans yaptılar ve ilk albümleri İngilizce olan ‘Now or Never’ ile ilk çıkışlarını gerçekleştirdiler.

 

CNBLUE
CNBLUE

 

İstedikleri başarıyı ilk albümde yakalayamayan grubun bas gitaristi Kwon Kwang Jin’in gruptan ayrılmasının ardından yerine Lee Jung Shin katıldı ve ikinci albümleri ‘Voice’u çıkardılar.

 

 

2010’da Bluetory ile tekrar çıkış yapan grup büyük başarıya imza attı. Haftalarca en üst sıralarda kaldılar. “I’m a Loner“ adlı şarkıları büyük ses getirdi ve bundan sonra çıkardıkları her albümle zirveye uçmaya devam ettiler.

 

CNBLUE
CNBLUE

 

Japonya’da olmak üzere, dünyanın bir çok farklı yerinde konser verdiler. Ayrıca 2015’te İstanbul’da verdikleri konser ile yer yerinden oynadı.

 

 

“CN” Code Name’in bir kısaltması iken “BLUE” ismi her bir üyenin temsil ettiği profil isimlerinin baş harflerinden oluşur. Burning Lee JongHyun’un, Lovely Kang Min Hyuk’un, Untouchable Lee JungShin’in ve Emotional Jung YongHwa’nın temsil ettiği isimlerdir. Fanlarına ise “Boice” denir.

 

CNBLUE
CNBLUE

 

Üyeler:

 

Jung Yong Hwa
Jung Yong Hwa

 

 

 

Jung Yong Hwa,  22 Haziran 1989,  (Lider, ana vokalist, gitarist)

 

 

 

 

Lee Jong Hyun
Lee Jong Hyun

 

 

 

Lee Jong Hyun 15 Mayıs 1990 (gitarist, vokalist)

 

 

 

 

Kang Min Hyuk
Kang Min Hyuk

 

 

 

Kang Min Hyuk 28 Haziran, 1991 (baterist, vokalist)

 

 

 

 

Lee Jung Shin
Lee Jung Shin

 

 

 

Lee Jung Shin 15 Eylül 1991 (bas gitarist, vokalist)

 

 

 

 

 

Ve karşınızda yeni albümleri CNBLUE 7TH MINI ALBUM 7ºCN

https://youtu.be/tJJoth4EHj0

EKSTRA ÜCRETSİZ MOBİL UYGULAMA

WPZOOM