BEŞİKTAŞ: Kara Kartal’a bir sponsor daha

Beşiktaş’tan yeni bir sponsor anlaşması daha. Sporcu beslenmesi üzerin faaliyet gösteren Hardline firması ile anlaştı. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleşen sponsorluk anlaşması töreninde, Başkan Fikret Orman ve Hardline Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Taşhan ile futbolcular Atınç Nukan ve Marcelo Guedes yer aldı. Sporcu beslenmesi üzerine faaliyet gösteren Hardline firması ile yapılan anlaşmanın lansmanı BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirildi.
İmza töreninden sonra bir açıklama yapan Başkan Orman, Hardline firması ile işbirliği yapmaktan mutlu olduklarını ifade ederek, “İşbirliği yapan kurumlar da mutlu oluyor. Kemal bey bu sene bunları bedavaya verdi ama seneye para verecek.” şeklinde esprili bir konuşma yaptı. Hardline Yönetim Kurulu Başkanı Taşhan ise “Böyle bir markayla şampiyonluklara beraber imza atmayı umuyoruz. Çok güzel günler göreceğimize inanıyorum” dedi.

“KUPALARIN HEPSİNİ İSTİYORUZ”

Öte yandan, toplantıdan sonra ayrıca BJK Başkanı Fikret Orman gündeme ait açıklamalarda bulundu. Orman hem lig hem Avrupa şampiyonluğunu istediklerini söyleyerek “İstedikçe Allah verir. Kupaların hepsini istiyoruz. Niye bir tercihte bulanayım ki, UEFA Kupası’nı da lig şampiyonluğunu da istiyoruz. Bizim işimiz Beşiktaşlıları, sporseverleri mutlu etmek. Allah da nasip etsin. Çocukları da görüyorsunuz çalışıyorlar, uğraşıyorlar, kulüpleri için formalarını ıslatıyorlar. Onların da başkanı olduğum için ayrı gurur duyuyorum. Allah nasip ederse ikisini de alacağız” şeklinde konuştu.

“FRANSA’DA 20-25 BİN TARAFTAR BİZİ BEKLİYOR

Fikret Orman 13 Nisan’daki Lyon maçı hakkında da açıklamalarda bulundu. Lyon’da Beşiktaşlı taraftarların takımlarını yalnız bırakmayacağını belirten Başkan Fikret Orman, “Lyon’da 20-25 bin civarında Beşiktaşlı taraftar olacak. Bizim talebimiz olmadı. Lyon Kulübü, Avrupa’da yaşayan Beşiktaşlılara 17 bin kişilik tribün açtı. Biletler bir saat içinde satılmış. Bize de 3 bin civarında bilet verildi. Talep o kadar fazla ki, 17 bin kişilik biletler bir saat içinde satılınca taraftarlar, diğer bölümlerden almaya başlamış. Lyon Kulübü kontrollü gitmek için satışı durdurmuş. 58 bin kişi doldururduk ama şimdilik 25 bin kişide kalacağız. Maça gelecek taraftarlarımız, hepimiz Beşiktaş’ı temsil ediyoruz. Ülkemizi temsil ediyoruz. Ülkemize ve Beşiktaş’a yakışır şekilde hareket etmeliyiz. Taşkınlıktan uzak durmalı ve takımımızı desteklememiz gerektiğini unutmamalıyız” diye konuştu.