ALIŞVERİŞ: Kiss My Airs

Nike Air Max 30. yaşını kutladı. Kültürel bir fenomene dönüşen Nike Air Max’in 30. yılı, Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi’nde yaratılan “Nike Air Quarters”da kutlandı. 25 Mart Cumartesi günü Les Benjamins markasının kreatif direktörü Bünyamin Aydın’ın küratörlüğünde gerçekleşleşen etkinlik, gün boyu süren konuşma ve atölyelerin ardından Kiss My Airs partisi ile devam etti.

Les Benjamins markasının kreatif direktörü Bünyamin Aydın
Les Benjamins markasının kreatif direktörü Bünyamin Aydın

Gün boyu süren etkinlik ve partiye Milli Takım Oyuncuları Işıl Alben ve Sinan Güler, oyuncular Ezgi Mola, Aydan Taş, Hande Doğandemir, Sarp Apak, Fırat Altunmeşe, Emrah Kaman, Burak Yörük, Serkan Altunorak, Burcu Biricik, irem Sak, Damla Colbay, yönetmen Cem Karcı, şarkıcılar Eren Bakıcı, Yasemin Yürük, Eren Bakıcı, Edis Görgülü, Güntaç Özdemir, müzisyen Kerem Sedef’in yanı sıra Zeynep Tosun, Batya Kebudi, Arda Türkmen, Burcu Kuş, Dila Tarkan, Merve Toy ve Irmak Kazuk gibi ünlü isimler katıldı.

Air Max
Air Max

Air Max’ın geleceğini Nike Tasarım ekibiyle yan yana yeniden geliştirmek için seçilen 12 tasarımcıdan biri olan Bünyamın Aydın’ın küratörlüğünde gerçekleşen etkinliğin partisinde ünlü DJ’ler Siobhan Bell, Cozy Boys ve İnan Batman yer alırken Aydın’ın Nike Air VaporMax için hazırladığı özel bir enstalasyon da yer aldı.

Kaynak: GQ Türkiye