TEKNOLOJİ: GTA 5 ve GTA 4’ün kampanya fiyatları Steam’de

Hala GTA 5’i oynamadıysanız bu düşen fiyatlardan sonra fikrinizi değiştirebilirsiniz! Peki Steam üzerinden GTA 5 ve GTA 4’ün fiyatları ne kadar düştü?

GTA 5 ve GTA 4’ün Steam üzerindeki fiyatlarında ciddi bir düşüş yaşanıyor. Rockstar Games’in piyasaya sürdüğü en başarılı oyunlarından biri olan Grand Theft Auto V ile Grand Theft Auto IV, geçici bir süreliğine Steam’de büyük bir indirime girdi. Düzenlenen bu kampanyaya göre “Grand Theft Auto V & Grand Theft Auto IV Bundle” paketini, 210 TL yerine 84.35 TL’ye satın alabilirsiniz.

2008 senesinde piyasadaki yerini alan Grand Theft Auto IV normalde 31 TL’ye satılırken, 2013 senesinin oyunu olup ancak 2015 senesinde PC için yenilenerek piyasaya çıkan Grand Theft Auto V ise 179 TL’den satışta. 

shiftdelete.net’in haberine göre sadece Grand Theft Auto V’i satın alacaksanız, bu tek oyuna da 89.50 TL ödemeniz gerekecek. Bu yüzden bundle paketi satın alarak hem yaklaşık olarak 5 TL kar yapmanızı, hem de Grand Theft Auto IV kütüphanenizde var ise onu da hediye envarterinize eklemenizi tavsiye ederiz.

Kaynak: Hürriyet