SPOR: Şenol Güneş’ten Aboubakar açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalyaspor maçının ardından verdiği demeçte Aboubakar’ın kırmızı karttan oyun dışında kalmasını değerlendirdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, berabere kaldıkları Antalyaspor karşılaşmasının ardından 2 puan kaybetmeyi hakkettiklerini söyledi.

Şenol Güneş’in maç sonu açıklamaları:

“Bu tür maçlarda hızlı oynamak gerekiyor. Yavaş oynadık. Sanki maç bitsin de gidelim havası vardı.Hücum etkinliğimiz azaldı. Fiziksel ve zihinsel yorgunluğumuz vardı. İkinci yarıda rakip baskı yapmaya başlayınca iki değişiklikle oyunu kontrol etmeye çalıştık. 10 kişi kalmamızın ardından oyunun gidişi akıcı olarak lehimize olmamaya başladı.. Rakip daha istekli ve arzuluydu. 2 puan kaybettik oyun olarak da 2 puan kaybetmeyi hakettik.”

‘Kartlık pozisyonlara girmemesi gerekiyor’

Aboubakar’ın sarı kartlık pozisyona girmemesi gerekiyor. Aboubakar için talihsizdi. Daha akılcı olması lazım. Takımı eksik bırakması doğru değil ancak suçlamakta doğru değil. Bu şartlarda 1 puan iyidir. Oyuncularıma diyecek bir şeyim yok. Onlar ellerinden gelen gayreti gösterdi bir hata varsa benimdir.

Kaynak: FANATİK