MAGAZİN: Selena Gomez’den özel açıklamalar

Dünyaca ünlü güzel şarkıcı Selena Gomez, Vogue Amerika’ya verdiği röportajda hayatıyla ilgili çok özel açıklamalarda bulundu. Vogue Amerika’ya verdiği röportajda; 90 günlük rehabilitasyon sürecini, Instagram’da en fazla takipçiye sahip olmanın ona hissettiklerini ve daha özel hayatına dair daha birçok detayı anlattı.

Selena Gomez'den özel açıklamalar
Selena Gomez’den özel açıklamalar

113 milyon takipçisiyle Instagram Kraliçesi ünvanına sahip dünyaca ünlü yıldız Selena Gomez, Vogue dergisine poz verdi ve özel hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

24 yaşındaki yıldızın fotoğraflarını Mert Alaş ve Marcus Piggott çekti. Gomez, çekimlerde Michael Kors, Balenciaga ve Coach markalarını tercih etti.
Ünlü yıldız verdiği röportajda 90 gün boyunca depresyon ve anksiyete sebebiyle rehabilitasyon merkezinde yatmasını, sosyal medyada en fazla takipçiye sahip olmasının nedenlerini ve özel hayatına dair çarpıcı detayları açıkladı.

Selena Gomez'den özel açıklamalar
Selena Gomez’den özel açıklamalar

Geçmişte ilişkilerini çok göz önünde yaşadığı için insanların kendisini unutmasını bekleyemeyeceğini söyleyen Gomez, şimdi daha temkinli ve bu yüzden yeni sevgilisi The Weeknd hakkında konuşmaktan kaçındı.

Ayrıca telefonundan Instagram’ı sildiğini ve şu an aktif hesabını asistanının kullandığını itiraf etti. Bunun en büyük nedeninin de ilk zamanlar bu programa bağımlı olması ve uyandığı andan yatana kadar burada zaman geçirmesi… Bu nedenlerin yanı sıra Instagram’In karşısına görmek istemediği şeyleri çıkarması da bir başka neden…

Selena Gomez'den özel açıklamalar
Selena Gomez’den özel açıklamalar

Kaynak: SÖZCÜ