SPOR: Demba Ba ve Caner görev istiyor

Tendon sakatlığı nedeniyle yaklaşık 5 ay süren tedavi sürecinden sonra takımla çalışmalara başlayan Caner Erkin’in, yarınki Olympiakos maçında 18 kişilik kadroya alınacağı öğrenildi. Sakatlığını atlatmasının ardından bireysel çalışmalarını da tamamlayan Senegalli yıldız, hocası Şenol Güneş’ten görev istedi. Başarılı teknik adamın ise tecrübeli isme Gençlerbirliği maçını işaret ettiği öğrenildi.
Siyah-Beyazlılar’la ilk macerasına 2014 yılında başlayan Demba Ba, Kara Kartal’da 1 sezon forma giymesinin ardından 13 milyon Euro karşılığında Çin Ligi ekibi Shanghai Shenhua’ya transfer olmuştu. Çin’deki takımında da başarılı bir görüntü sergileyen 31 yaşındaki futbolcunun, geçtiğimiz temmuz ayında takımının Shanghai SIPG ile oynadığı mücadelede bir pozisyon sırasında sol bacağı kırılmıştı. Tedavi süreci devam ederken ara transfer döneminde bedelsiz olarak Beşiktaş’a geri dönen Ba, sakatlığını atlatmasının ardından İstanbul’a geri dönüp çalışmalara başladı.
Yaklaşık 2 haftadır Siyah-Beyazlılar’la hazırlıklarını sürdüren yıldız ismin, teknik direktör Şenol Güneş’ten forma talebinde bulunduğu öğrenildi. Güneş’in ise zamana ihtiyacı olduğunu düşündüğü öğrencisine ligde 2 hafta sonra Gençlerbirliği’yle oynayacakları mücadelede forma vermeyi planladığı bildirildi.

CANER İLK 18’E DÖNÜYOR

Tendon sakatlığı nedeniyle yaklaşık 5 ay süren tedavi sürecinden sonra takımla çalışmalara başlayan Caner Erkin’in, yarınki Olympiakos maçında 18 kişilik kadroya alınacağı öğrenildi. Bu arada, Yunan ekibinin de 20 kişilik kafilesi belli oldu. Cardozo kadroda yer almazken, ilk maçta sakatlığı nedeniyle oynamayan Seba İstanbul’a getirilecek. Kaynak: Fotomaç