KÜLTÜR: Zorlu Apple’da

Fotoğrafçı Onur Ercoşkun, Zorlu Center Apple mağazasında fotoğraf çekmeyi sevenlerle buluşuyor. Apple Zorlu, fotoğraf severleri heyecanlandıracak bir etkinliğe imzasını atıyor. 18 Mart Cumartesi gerçekleşecek etkinliğe katılacaklar, ünlü fotoğrafçı Onur Ercoşkun’dan siyah-beyaz fotoğraf çekme tekniklerini öğrenecek.

Zorlu Apple'da
Zorlu Apple’da

Fotoğraf severler için kaçınılmaz bir etkinlik hafta sonu meraklılarını bekliyor! Ara Güler’den sonra Türkiye’de dünyanın en büyük fotoğraf ajansı Magnum Photos’a davet edilen ilk Türk fotoğraf sanatçısı Onur Ercoşkun, Apple Zorlu mağazasında fotoğraf severlerle buluşacak.

Zorlu Apple'da
Zorlu Apple’da

Siyah-beyaz fotoğrafçılık ve belgesel fotoğrafçılığı konusunda uzmanlaşan Ercoşkun’un yurtdışında birçok sergide çektiği fotoğraflar sergileniyor. 18 Mart’ta saat 14.00’da Apple Zorlu mağazasında, ünlü fotoğrafçının rehberliğinde gerçekleşecek fotoğraf yürüyüşünde, en iyi siyah beyaz kareleri çekmek için kompozisyon, ışık ve zamanlamayı kullanma gösterilecek.

Zorlu Apple'da
Zorlu Apple’da

Yürüyüş yaklaşık 2km sürecek. Bu nedenle rahat ayakkabılar giymeyi ve yanınıza sadece ihtiyacınız olan şeyleri almayı unutmayın!

Kaynak: SÖZCÜ