ALIŞVERİŞ: İstanbul’da başlıyor!

Mercedes-Benz Fashion Week için geri sayım başladı. Londra, New York, Milano ve Paris’ten sonra sıra İstanbul’da… 20 Mart’ta start verecek olan Mercedes Fashion Week İstanbul, 24 Mart’ta son bulacak!

Yılda iki defa düzenlenen en önemli uluslararası moda etkinliği Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’un 9. sezonu, 20-24 Mart tarihleri arasında İstiklal Caddesi’nde bulunan ve tarihi Cercle d’Orient binasını da kapsayan Grand Pera’da gerçekleşecek. Özlem Süer, Mehtap Elaidi, Tuvana Büyükçınar, Niyazi Erdoğan, Deniz Berdan gibi usta isimlerin Sonbahar/Kış 2017 koleksiyonlarını sergileyecekleri etkinlik, 20 Mart’ta başlayıp 24 Mart’ta son bulacak. Defile takviminin açıklandığı MBFWI, Smart fortwo ve smart forfour’da da sürpriz tasarımlarla hafta boyunca moda haftasında sergilenerek devetlilerin ilgi odağı olacak.

Mercedes-Benz Fashion Week
Mercedes-Benz Fashion Week

“Türk tasarımcıları ve moda sektörünün yetenekli isimlerini hem Türkiye’de , hem de uluslararası arenada desteklemeyi hedefleyen etkinlik kapsamında bu sezon defile ve sunumlar dışında modaya dair farklı etkinlikler davetlileri bekleyecek” diyen Mercedes-Benz Otomobil Grubu Pazarlama ve Satış Türkiye Direktörü Şükrü Bekdikhan, yeni sezonda moda severleri ne gibi yenilikler bekliyor ipuçları verdi: “Dünyanın en prestijli trend tahmin ajanslarından Nelly Rodi’nin İlkbahar/Yaz 2018 ve Sonbahar/Kış 2018 sezonlarına dair seminerleri, Fashion in Motion başlığı altında titizlikle seçilmiş moda filmlerinin gösterimleri ile farklı marka ve tasarımcıların davetlilerle buluşacağı ‘pop-up’ mağazalar, modanın farklı alanlarını bir araya getiren bir haftayı müjdeliyor.”

Kaynak: SÖZCÜ