KÜLTÜR: Mart’ta vizyona girecek filmler

Mart ayında birbirinden güzel filmler vizyona giriyor. Fantastik, komedi, bilim kurgu, belgesel, dram, korku, gizem, aile, aksiyon, romantik, animasyon türlerindeki filmlerle herkesin keyifle izleyeceği filmler yer almakta. İşte Mart ayında vizyona girecek filmler:

Güzel ve Çirkin
Güzel ve Çirkin

Güzel ve Çirkin
Vizyon Tarihi: 17.03.2017
Disney’in canlı çekim (live-action) klasik animasyon uyarlaması “Güzel ve Çirkin”, günümüz izleyicileri için klasik karakterlere yeniden hayat veriyor ve orjinal müziğe sadık kalırken klasiğe pek çok yeni şarkı da ekliyor. “Güzel ve Çirkin” bir canavar tarafında kaleye hapsedilen genç, güzel ve özgür Belle’in hikayesini konu alıyor. Korkularına rağmen Belle, kalenin çalışanlarıyla arkadaş olur, canavarın korkunç dış görünüşünün arkasındaki hassas kalbi ve gerçek Prensi keşfeder.
Yönetmen
Bill Condon
Oyuncular
Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans
Süre: 129 Dakika
Tür: Fantastik

Tatlım Tatlım: Haybeden Gerçeküstü Aşk
Tatlım Tatlım: Haybeden Gerçeküstü Aşk

Tatlım Tatlım: Haybeden Gerçeküstü Aşk
Vizyon Tarihi: 17.03.2017
Dört ayrı çift aynı partide tanışır ve aralarında tatlım-tatlım bir ilişki başlar ise.. Ve bu haybeden gerçeküstü bir aşk ise… İlişkinin her evresi bir durum komedisi iken, bir an hoşlaşılıp ardından hemen didişilir ise… Akla şöyle bir soru gelebilir mi: Ey sevgili sevgililer sizin aşka işiniz yok mu? Yılmaz Erdoğan’ın senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği, aşkın farklı dönemlerini anlatan bu romantik komedide başrolleri Aylin Kontente, Büşra Pekin, Gupse Özay, Şebnem Bozoklu, Bülent Emrah Parlak, Çağlar Çorumlu, Fatih Artman ve Serkan Keskin paylaşıyor.
Yönetmen
Yılmaz Erdoğan
Oyuncular
Çağlar Çorumlu, Büşra Pekin, Gupse Özay, Şebnem Bozoklu, Aylin Kontente
Süre: 100 Dakika
Tür: Komedi

Kabuktaki Hayalet
Kabuktaki Hayalet

Kabuktaki Hayalet
Vizyon Tarihi: 31.03.2017
Dünyaca ünlü bilim kurgu eseri “KABUKTAKİ HAYALET” (GHOST IN THE SHELL), 9. Birlik özel görev gücünün başında yer alan, özel operasyonlardan sorumlu benzersiz saybörg hibritin hikayesini konu alıyor. Kendisini en tehlikeli suçluları durdurmaya adamış olan 9. Birlik, tek amacı Hanka Robotic’in siber teknolojideki girişimlerini yok etmek olan bir düşmanla karşı karşıya kalır.
Yönetmen
Rupert Sanders
Oyuncular
Scarlett Johansson, Michael Pitt, Michael Wincott
Süre: 106 Dakika
Tür: Bilim Kurgu

Anadolu Masalları
Anadolu Masalları

Anadolu Masalları
Vizyon Tarihi: 17.03.2017
Masallar, hikaye anlatıcılığının belki de en saf, en yalın halidir. Basitliğinin içinde toplumun muhayyilesinin derin yankılarını barındırır. Bu yüzdendir ki masallar kendimizi ve içinde yaşadığımız toplumu anlayabilmemizde bize rehberlik edecek en sağlıklı türdür. Anadolu Masalları, yüzlerce yıldır anlatılan anonim masallardan ortaya çıkan kolaj bir masal üzerinden hareketle, masal anlatıcılarının, uzmanların ve akademisyenlerin rehberliğinde, bir kadim anlatım olan masalların ve bu formun hikmetinin peşindeki bir arayışın hikayesini anlatır.
Yönetmen
Emin Fırat Övür
Süre: 74 Dakika
Tür: Belgesel

Ben Ölmeden Önce
Ben Ölmeden Önce

Ben Ölmeden Önce
Vizyon Tarihi: 17.03.2017
Lauren Oliver’ın aynı adlı bestseller gençlik romanından uyarlanan Ben Ölmeden Önce / Before I Fall, tek bir günün içine sıkışan Samantha’nın inanılmaz hikayesini anlatıyor. 17 yaşındaki Samantha okulda harika bir arkadaş grubuna ve mükemmel sevgiliye sahiptir. Ancak bir gün her şey değişir. Geçirdiği bir kaza sonucu Samantha esrarengiz bir şekilde, tekrar tekrar aynı günü yaşamaya başlar. Hikaye kurgusuyla çok beğenilen ve eleştirmenlerin “Twilight jenerasyonunun Groundhog Day’i”olarak tanımladığı filmin başrollerinde Hollywood’un yükselen yıldızları Zoey Deutch (Vampire Academy, Dirty Grandpa) ve Halston Sage (Neighbors, Paper Towns) yer alıyor.
Yönetmen
Ry Russo-Young
Oyuncular
Logan Miller, Halston Sage, Zoey Deutch
Süre: 99 Dakika
Tür: Dram

Bu Dünyanın Dışında
Bu Dünyanın Dışında

Bu Dünyanın Dışında
Vizyon Tarihi: 17.03.2017
Gezegenler arası macerada Mars’a gelen astronotlardan biri kırmızı gezegende dünyaya gelen ilk insanı doğururken ölür. Böylece Gardner Elliot (Asa Butterfield) Mars’ta doğan ilk bebek olur. Bilim insanları tarafından büyütülen Gardner sadece 14 insan tanır. Gardner 16 yaşına geldiğinde merak uyandırıcı ve son derece akıllı bir çocuk olur. Gardner, babası ve dünyayla ilgili ipuçlarını araştırırken, koruyucu bir kişiliğe sahip Tulsa ile gizli ve gezegenler arası bir dostluğa başlar. Sonunda Dünya’ya gidebilmek için bir şans yakalayan Gardner Dünya’daki her şeyi keşfetmek ister. Ancak keşifler başladıktan sonra, bilim adamları Gardner’in organlarının Dünya’nın yerçekimine dayanamayacağını fark ederler. Gardner, Tulsa’yla birlikte zamana karşı bir yarışa katılır.
Yönetmen
Peter Chelsom
Oyuncular
Carla Gugino, Asa Butterfield, Britt Robertson, Gary Oldman
Süre: 120 Dakika
Tür: Bilim Kurgu

Kuyu
Kuyu

Kuyu
Vizyon Tarihi: 17.03.2017
Mehmet Efendi genç yaşta hayatını kaybettikten sonra ardında bir oğlan çocuğu, genç ve güzel bir eş bırakır. Melahat Hanım eşinin ölümünden sonra, her şeyini oğlu Ömer’e adar. Bir yandan ev işleriyle uğraşırken, diğer taraftan köyde yaşayan halkın dikiş işleriyle uğraşarak ailenin geçimini sağlar. Ömer ise henüz küçük yaşta babasını kaybetmenin vermiş olduğu acıyı yüklenir. Ömer’in yaşamış olduğu bu acı onu, kendi akranlarından daha da olgunlaştırır. Sarıhacılar köyünde yaşanan gizemli olaylar okul sıralarında çok konuşulur. Bir çok kimse bu olaylardan korkar, fakat Ömer arkadaşlarına göre daha cesur biridir ve bu gizemi herkesten çok merak eder. Ömer’in içindeki bu merak, Leyla öğretmenin kendilerinden hikâye istemesiyle güçlenir. İlk olarak Kuyulu köyünün delisi olarak bilinen Kambur Ali’nin gizemli hayatını öğrenmekle işe koyulur. Sadece bir hikaye olarak bu işe başlayan küçük Ömer’i yaşından büyük korkular bekliyordur.
Yönetmen
Serdar Bardakçı
Oyuncular
Oğuzhan Yücel, Dilara Duman, Murat Ercanlı
Süre: 90 Dakika
Tür: Korku

Yaşam Kürü
Yaşam Kürü

Yaşam Kürü
Vizyon Tarihi: 17.03.2017
Genç hırslı bir idareci İsviçre Alplerindeki huzurlu ancak gizemli iyileştirme merkezinden, çalıştığı şirketinin CEO’sunu geri getirmesi için görevlendirilir. Spa merkezindeki mucizevi tedavinin göründüğü gibi olmadığından şüphelenir. Dehşet verici gizemlerini açığa çıkardıkça akıl sağlının sınırları zorlanır. Daha sonra kendisi de tüm ziyaretçilerin muzdarip ve orada kalmalarına sebep olan hastalığa sahip olduğunu öğrenir. HALKA filminin yaratıcı yönetmeni Gore Verbinski, yeni psikolojik gerilimi ile beyazperdelere geliyor.
Yönetmen
Gore Verbinski
Oyuncular
Mia Goth, Jason Isaacs, Dane Dehaan
Süre: 146 Dakika
Tür: Gizem

Hayat
Hayat

Hayat
Vizyon Tarihi: 24.03.2017
“Hayat/Life”, uluslararası bir uzay istasyonunda görevli altı kişinin, insanlık tarihinde çığır açacak bir keşfin eşiğindeki hikayesini anlatıyor; bu ekip Mars gezegeninde ilk kez hayat olduğuna dair ip uçları bulur. Ekip araştırmalarını ilerlettikçe, metodları beklenmedik sonuçlar verir, çünkü buldukları bu hayat formu kimsenin bekleyemeyeceği kadar zekidir.
Yönetmen
Daniel Espinosa
Oyuncular
Ryan Reynolds, Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson
Süre: 1 Dakika
Tür: Bilim Kurgu

Nane ile Limon: Kayıp Zaman Yolcusu
Nane ile Limon: Kayıp Zaman Yolcusu

Nane ile Limon: Kayıp Zaman Yolcusu
Vizyon Tarihi: 24.03.2017
Profesör birbirinden farklı doğa üstü güçleri olan üç tane akıllı oyuncak yapar; Nane, Limon ve Biber. Nane’nin zaman makinesi özelliği bozulunca Profesör ve Biber zamanda kaybolurlar. Nane ile Limon’un güçleri tükenip, sonsuza dek kapanmadan önce Profesör ve Baber’i kurtarmaları gerekmektedir. Çaresiz kalan Nane ve Limon yeni tanıştıkları Kaan ve Meryem’den yardım isterler. Profesör ‘ün kızı Evren’in de ekibe katılmasıyla zamana karşı eğlenceli ve heyecanlı bir macera başlar.
Yönetmen
Çağrı Cem Bayraklı,Günay Köker
Oyuncular
Seda Güven, Anıl İlter
Süre: 78 Dakika
Tür: Aile

https://youtu.be/8UWOfCxTbMc

Otoban
Otoban

Otoban
Vizyon Tarihi: 24.03.2017
Casey Stein (Hoult) bir soyguna bulaşır ve işleri ters gider. Kötü giden soygunun ardından acımasız bir çetenin lideri olan Hagend’an kaçmaya başlayan Casey Stein’ın eski patronu, uyuşturucu satıcısı Geran’ı aramak dışında bir çaresi kalmamıştır. Ancak Geran’ın başı daha da büyük bir belaya girer. Hayatının aşkı Juliette’i Hagen tehdidinden korumaya ve en kısa sürede hayatını kurtarmaya çalışırken kendini bir otobanda esaslı bir kovalamacanın içerisinde bulur.
Yönetmen
Eran Creevy
Oyuncular
Anthony Hopkins, Ben Kingsley , Felicity Jones, Nicholas Hoult
Süre: 99 Dakika
Tür: Aksiyon

Power Rangers
Power Rangers

Power Rangers
Vizyon Tarihi: 24.03.2017
90’ların kült televizyon dizisi olan Power Rangers serisini yeniden perdeye taşıyacak olan filmin yönetmen koltuğuna Dean Israelite oturuyor. Filmin başrollerini ise Dacre Montgomery, RJ Cyler, Naomi Scott, Becky G ve Ludi Lin üsteniyor. Power Rangers’ın ikonik kötülerinden uzaylı cadı Rita Repulsa’ya ise ünlü oyuncu Elizabeth Banks hayat verecek.
Yönetmen
Dean Israelite
Oyuncular
Bryan Cranston, Naomi Scott, Elizabeth Banks
Süre: 1 Dakika
Tür: Aksiyon

Sonsuz Aşk
Sonsuz Aşk

Sonsuz Aşk
Vizyon Tarihi: 24.03.2017
Çekimleri İstanbul’da başlayıp Cunda’da devam eden Sonsuz Aşk, fragmanında yer alan romantik sahnelerle de dikkat çekti. 24 Mart’ta vizyona girecek olan Sonsuz Aşk filmi, kardeşiyle kurduğu mütevazi düzende, küçük mutluluklarla yaşamını renklendiren Zeynep (Fahriye Evcen) ve genç yaşta kendini işine adayan Profesör Doktor Can’ın (Murat Yıldırım) ezber bozan aşklarını, karşılarına çıkan engelleri ve başlayan sonsuz aşkı konu ediniyor. Can ve Zeynep’in tüm ezberleri bozan ancak beraberinde aşılması zor engelleri de getiren sonsuz aşkını anlatan, sevginin tüm önyargıları yıkan gücü ve fedakarlık üzerine yürek burkan hikayesiyle “Sonuz Aşk” 24 Mart’ta vizyonda…
Yönetmen
Ahmet Katıksız
Oyuncular
Fahriye Evcen, Murat Yıldırım
Süre: 1 Dakika
Tür: Romantik

Biz Size Döneriz
Biz Size Döneriz

Biz Size Döneriz
Vizyon Tarihi: 31.03.2017
Bir iş görüşmesi en fazla ne kadar kötü gidebilir? İş görüşmesine gidip iş görüşmemeyi başarmak mümkün müdür? 4 TL benzinle bir araç ne kadar yol gidebilir? Ya da sadece gidebilir mi? Bir insan kendisine hiç dönülmeden “Biz size döneriz.” cevabını en fazla kaç kez duyabilir? İş bir aşk mıdır yoksa aşk bir iş midir? Filmde, işte bunlar gibi, insanlığın yüzyıllardır kendi kendine sorduğu birçok sorunun cevabı aranıyor.
Yönetmen
Doğa Can Anafarta
Oyuncular
Çağlar Ertuğrul, Fırat Albayram, Yetkin Dikinciler, Hande Soral
Süre: 102 Dakika
Tür: Komedi

Patron Bebek
Patron Bebek

Patron Bebek
Vizyon Tarihi: 31.03.2017
Bu ailede kimin patron olduğu bellidir. Küçük kardeşinin doğduğu günden beri (Takside ve takım elbiseli), yedi yaşındaki Tim, bu hızlı konuşan ve çanta taşıyan bebeğin bir bela olduğunu biliyordur. Tim, ailesinin sevgisini geri kazanmaya çalışırken giriştiği görevde dünyadaki sevginin dengesini bozabilecek bir planın içinde olduğunu fark eder ve tüm bunların merkezinde olan sırnaşık kardeşinden başkası değildir. Şimdi gerçek birer kardeş gibi bir araya gelmeli bu alçak entrikaya bir son vermeli, ailelerini kurtarmalı ve dünyadaki dengeyi sağlayarak, sevginin sonsuz güç olduğunu kanıtlamalılar.
Yönetmen
Tom McGrath
Süre: 1 Dakika
Tür: Animasyon

Sarıkamış Çocukları
Sarıkamış Çocukları

Sarıkamış Çocukları
Vizyon Tarihi: 31.03.2017
Can Ulkay ve Mutlu Karadoğan’ın yönetmenliğini üstlendiği Sarıkamış Çocukları, Sarıkamış’ta cepheye doğru bir yolculuğa çıkan Mehmet ve Yusuf’un hikâyesini ele alıyor. Yıl 1915… Mehmet ve Yusuf babalarının Sarıkamış’ta yaşadıkları köyde çeteciler tarafından öldürülmesinden sonra Sarıkamış cephesinde savaşan abilerine ulaşmanın yollarını ararlar. Cepheye, yaşadıkları köyden bir grup mehmetçiğin gideceğini öğrenince mehmetçikle beraber yola çıkıp cepheye ulaşmaya karar verirler.
Yönetmen
Can Ulkay,Mutlu Karadoğan
Oyuncular
Altan Erkekli, Burç Kümbetlioğlu, Sılay Ünal
Süre: 1 Dakika
Tür: Dram