KÜLTÜR: Vizyondaki filmler

Bugün sinemalarda bir çok yeni film vizyona girdi. Komedi, macera, animasyon, dram türlerinde her yaşa ve zevke uygun filmler bulunmakta. İşte vizyona yeni giren filmler:

Deli Aşk
Vizyon Tarihi: 10.03.2017
Senaryosunu Emrah ve Murat Kaman’ın yazdığı, yönetmenliğini Murat Kaman ve Murat Dündar’ın yaptığı Deli Aşk, Maraş dondurmacısı Ekrem’in sevdiği kız Neşe’nin kalbini kazanmaya çalışırken gerçek aşkı bulma sürecini anlatıyor.
Yönetmen
Murat Kaman
Oyuncular
Emrah Kaman, Cem Yılmaz, Şafak Pekdemir, Pelin Akil, Zafer Algöz
Süre: 104 Dakika
Tür: Komedi

Kong: Kafatası Adası
Vizyon Tarihi: 10.03.2017
Filmde farklı alanlardan bir grup araştırmacı, Pasifik’te güzel olduğu kadar da tehlikeli meçhul bir adayı keşfe çıkarlar. Hiçbirisi, Kong efsanesinin yaşadığı yere yol aldıklarından habersizdir.
Yönetmen
Jordan Vogt-Roberts
Oyuncular
Tom Hiddleston, Brie Larson, Toby Kebbell
Süre: 118 Dakika
Tür: Macera

Neşeli Dalgalar: Dalgamanya
Vizyon Tarihi: 10.03.2017
Aile boyu eğlence ve heyecan dolu sörf maceralarında Cody ve arkadaşlarına katılın. Cody, Tavuk Joe ve Lani hayatlarının en efsane macerasına atılıyor! Sörf dünyasının en çılgın rüya takımı Hang Five ile beraber, gezegenin dillere destan sörf mekanına yelken açan Cody ve arkadaşları, yolculuklarında birbirinden çılgın maceralar yaşayacak ve ekip çalışmasının ve arkadaşlığının değerini öğrenecekler.
Yönetmen
Henry Yu
Süre: 84 Dakika
Tür: Animasyon

Sonsuzluk
Vizyon Tarihi: 10.03.2017
Venedik Film Festivali Altın Aslan ve Cannes Film Festivali Altın Kamera Ödülü sahibi Tran Anh Hung’dan bir ailenin kadınlarının koca bir çağa yayılan destansı öyküsü. Alica Ferney’in çok satan romanından uyarlanan film, bir ailenin 19.yüzyıldan 20.yüzyıla uzanan hikayesini üç nesil kadının sevgi, aşk, keder ve zorluklarla geçen hayatları üzerinden anlatıyor. Günümüz Fransız sinemasının en başarılı üç kadın oyuncusu Audret Tautou, Melanie Laurent ve Benerice Bejo’nun bir araya geldiği, roman tadındaki destansı yapım, Vietnamlı usta yönetmen Tran Anh Hung imzasını taşıyor. Yaşamın her şeye rağmen her yeni geleni kucaklayarak nasıl devam ettiğine, zamana, insanlığa, sevgiye ve aileye dair kocaman yürekli dokunaklı bir film.
Yönetmen
Tran Anh Hung
Oyuncular
Melanie Laurent , Audrey Tautou, Bérénice Bejo
Süre: 115 Dakika
Tür: Dram

Süper Yetenek
Vizyon Tarihi: 10.03.2017
Bodi, koca gözlü bir Tibet çomarıdır ve babasından sevimli koyunların yaşadığı kasabayı koruma liderliğini alması beklenmektedir. Ancak Bodi’nin böyle bir tutkusu yoktur. Bir gün gökyüzünden bir radyo düşer ve Bodi efsanevi rokçı Angus Scattergood’un şarkısını dinler ve dünyası değişir. Babasının tüm itirazlarına karşın, Bodi hayellerinin peşinden koşmak için kasabayı terkedip, büyük şehire gider. Ancak babasının ve kasabanın ezeli düşmanı aç kurtların lideri Linnux ve çetesi Bodi’nin peşindedir. Linnux, Bodi’yi kasabaya geri dönmenin ve lezettli koyunlara yakın olmanın bileti olarak görür. Şimdi Bodi, aile ve arkadaşlarını kurtarmak ve yeni bulduğu hayellerinin peşinden koşmak arasında seçim yapmak zorundadır.
Yönetmen
Ash Brannon
Süre: 80 Dakika
Tür: Animasyon