Call Of Duty Infinite Warfare konsol incelemesi

Uzun zamandır adından söz ettiren FPS oyununu incelemeye aldık. Serinin bir çok versiyonu var ancak infinite warfare grafik, hız ve birçok açıdan göz dolduruyor. Oyun single ve multiplayer olmak üzere diğer oyunlardaki gibi tek ve ya çok oyunculu oynanabiliniyor. Multiplayer genelde diğer single mod’a göre daha heyecanlı ve keyifli olduğunu belirtmeliyim. Oyunda birçok seçebileceğiniz silah türü var ve siz seviye atladıkça oyun daha da kolaylaşıyor ve silahları upgrade edebiliyor, rakiplerinize karşı üstünlük sağlayabiliyorsunuz. Bağlı olduğunuz clanlar size multiplayer’da görev veriyor ve tamamlandığında bağlı olduğunuz clan seviye atlıyor ve size çeşitli ödüller düşebiliyor. Ayrıca oyunda synaptic, warfighter, merc, phantom, ftl, stryker gibi class’lar arasından seçim yapabiliyorsunuz. Bunların kendi aralarında birçok savaş taktikleri mevcut. Her birinin ayrıca kendine ait özellikleri mevcut. Bunlar savaş esnasında ortalama bir avantaj sağlıyor.
Oyun oynanabilirlik açısından oldukça seri bir oyun. Gerçekten çok seri olmalısınız. Yani düşmanınız sizi uzaktan veya yakından görür görmez vurabiliyor ve bunun için bir hayli hızlı davranmalısınız. Oyun pek fazla düşünmenize pek vakit bırakmıyor. Ancak uzun menzilli silah kullanıyorsanız veya range’iniz uzak özellikli bir silah ile savaşmayı seçerseniz rakibinize karşı daha da avantajlı olduğunuzu söyleyebilirim multiplayer’da. Single player oynarken ise uzayda veya gezegenlerde uçak kullanma özelliği de oyuna eklenmiş ve bu yenilik oyunu oldukça keyifli bir hale getiriyor. Daha fazla açıklama yapmak istemiyorum çünkü Call Of Duty serisinin belki de en güzel ve heyecanlı oyunlarından biri Infinite Warfare, oynamanızı tavsiye ederim. 10/10

Not: Sizde oyunlarınızı analiz edilmesini ve Beşiktaş Gazetesinde yayınlanmasını istiyorsanız bizimle irtibata geçebilirsiniz. Yeni çıkan oyunların ilk versiyonlarını veya demolarını editör Onur Baştuğ ulaştırarak sayfalarımızda inceleme yorum fotoğraf video ve şirket isminizle birlikte ücretsiz yer alabilirsiniz. Ayrıca, isterseniz teknoloji haberleri veya ana sayfada reklamlarınızı ücretli olarak yayınlatabilirsiniz.
Email: onurbastug7@gmail.com

One comment

Comments are closed.