ALIŞVERİŞ: Hadid’ler büyüledi

Paris’te düzenlenen bir defilede podyuma çıkan Hadid kardeşler, bir kez daha herkesin beğenisini kazandı. Gigi ve Bella Hadid, geçen hafta H&M Studio Paris Moda Haftası’ndaki son defilede podyuma çıktı.

H&M Studio, Paris Moda Haftası’ndaki son defilesini, kadın ve ilk kez erkek ürünlerini kapsayan, sevginin gücünden, balenin zarafetinden, gücünden ve tutkusundan esinlenerek hazırlanan “Şimdi gör ve hemen al” koleksiyonunu sundu.

Paris’te gerçekleşen defileyi, Nicki Minaj, Alexa Chung, Lucky Blue Smith, Clémence Poésy ve Sasha Lane gibi ünlü konuklar izledi. Türkiye’den de Ece Sükan ve Didem Soydan’ın katıldığı şovda Gigi ve Bella Hadid, Adwoa Aboah, Amber Valletta, Jordan Barrett ve Luis Borges gibi yıldız modeller yer aldı.

Özel dikim ve spor giyim arasında bir denge tutturulmuş, hoş görünümlü ince örgülü yün giysiler, hacimli ipek ve transparan naylon ile parlak pembenin dalgaları ve etkisi, tek renkli/siyah beyaz anoraklar ve yeniden üzerinde çalışılmış yürüyüş sandaletleri ile birlikte sergilendi.

Kaynak: SÖZCÜ