SPOR: Kara Kartal bu akşam “İÇERDE”

Bu akşam İçerde dizisinin yeni bölümünde Vodafone Arena sürprizi yaşanacak. Merakla beklenen 24. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda dizinin karakterleri Sarp ve Yusuf komiser’in bir sahnede Vodafone Arena’da oldukları görülüyor.

İçerde Vodafone Arena’da çekildi – İşte o sahneler – İçerde 24 bölüm fragmanı

Bu sezon başlayan İçerde dizisi reyting listelerinde yayınlandığı her bölümüyle üst sıralara oynuyor. Son dönemlerin sevilen dizi İçerde, Vodafone Arena sürpriziyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

İçerde Dizisi’nin karakterlerinden Yusuf Müdür ve Sarp, Vodafone Arena’da, o görüntüler ortaya çıktı. Sosyal medyada günün en çok konuşulanlarından oldu.

Vodadone Arena’ya çıkarma yapan İçerde dizisi ekibini Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Orman karşıladı. İçerde dizisindeki Vodafone Arena gelişmesi şimdiden heyecanla beklenilmeye başlandı. Show TV’de yayınlanan ve bu sezonun flaş dizilerinde İçerde önümüzdeki bölümlerinden bir sahnenin Vodofone Arena’da çekileceği ekibin stada gelmesiyle belli oldu. İçerde dizisinin ekibinin yanı sıra oyuncuları Çağatay Ulusoy ve Mustafa Uğurlu Beşiktaş’ın Vodafone Arena stadını ziyaret etti. Başkan Fikret Orman’ın da katıldığı bu ziyarette dizinin önümüzdeki bölümlerde bir sahnenin bu statta çekileceğinin bir nevi işareti oldu. Kaynak: Fanatik