SPOR: Şenol Güneş açıklamalarda bulundu

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Çaykur Rizespor’u 1-0 mağlup ettikleri karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Çaykur Rizespor’u yenerek liderliğini perçinleyen Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, takımın oyununu ve maçı değerlendirdi. Güneş, Quaresma’nın oyundan alınırken gösterdiği tepkiye ise ilginç yaklaştı!

Tecrübeli hoca kapanan bir takıma karşı oynadıklarını söyleyerek şu ifadeleri kullandı;
“Oyuna hakim olan biziz, tek taraflı oynayan bir takıma karşı oynadık ki bunu da iyi başardılar. 1-0’da bile düzenlerini bozmadılar. 1-0’dan sonra da sabırlı oynadık. Savunmada kalmalar bizim işimize geldi. Daha çabuk pas atabilirdik. Attığımız gole baktığınızda da Adriano’nun çıkışı ve Gökhan Gönül’ün arkadan gelip atması… Top kayıplarını çok yaptık.

Kapanan savunmaları aşacak gücümüz var. Bugün biraz zor oldu ama galibiyeti aldık. Gökhan ve Quaresma cezalı duruma düştü ama 3 puanı aldık. Oyun olarak hakimiyetimizin karşılığını aldık. Ama hücumda daha etkili olmalıyız.

QUARESMA’NIN TEPKİSİ
Şenol Güneş, oyundan alıp yerine Tolgay’ı soktuğu Quaresma’nın tepkisi üzerine ise şöyle konuştu;
“Quaresma bizim kulübeye gelmedi ama olumsuz hareketini görmedim. (Ekrana bakınca) Haa şimdi gördüm. Kendine mi kızıyor yoksa bileklerindeki ağırlık mı yapıyor bilemiyorum. Öğrenecek biraz ama yaşı da geçti. Nedeni öğreniriz. Anlatır, dinleriz.”

Kaynak: AMK Spor