TEKNOLOJİ: Sony Xperia X 2017 geliyor

Teknoloji devi Sony’nin MWC 2017 etkinliğinde tanıtmayı planladığı yeni Xperia X 2017 cihazı sızdırıldı. Bakalım bu yeni cihazın görünüşü nasıl olacak?

MWC 2017 etkinliğine sayılı günler kala markaların yeni ürünleri bir bir oraya çıkmaya başladı. Bugün ortaya çıkan cihaz ise yeni Sony Xperia X 2017. Pazartesi günü başlayacak etkinlik öncesi sızdırılan bu görseldeki yeni cihazın adının Sony Xperia X 2017 veya Xperia X2 olduğu iddia ediliyor..

Gayet iyi bir ekran – kasa oranına sahip olan bu yeni Sony marka telefonun dış görünüşü, daha önce yaşanan birkaç sızıntıyı doğrular nitelikte. Dolayısıyla gerçekten böyle bir telefonun tanıtılma ihtimalinin çok yüksek olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Sony’in özellikle pekte istenildiği gibi gitmeyen satışları yeniden canlandırmak adına böyle bir cihaz çıKarmak istemesi olası. Ayrıca teknik özellikleri hakkında kesin bir bilgi bulunmasa da bu cihazdan en az dış görünüşü kadar etkileyici özellikler beklemek pekte yanlış olmaz..

Son olarak, 27 Şubat’ta başlayacak etkinlik sırasında merak uyandıran bu yeni Sony telefon ve daha niceleriyle ilgili bilgileri, sizlere en hızlı ve doğru şekilde aktarıyor olacağımızı belirtmeden geçmeyelim.(shiftdelete.net

Kaynak: Hürriyet