ALIŞVERİŞ: Kedi sahipleri için özel mobilya

Bu yeni tasarımla kendinize mobilya alırken, kedinize de oyuncak alacaksınız. İkisi bir arada tasarım mobilyalarla, hem siz hem de kediniz sevinecek.

Sözcü Gazetesi’nden edinilen bilgilere göre, Bu modüler sistem, kedinizin her yeri tırmalama ve oyun alanı problemini tek seferde çözüyor. Kedi sevenler için evdeki mobilyaların tırmalanması büyük bir problem. Ama kedi dostlarımız için de önemli bir ihtiyaç. Ayrıca kedilerin bir yandan ev ortamında hareket etmeleri ve oyun oynayarak aşırı kilo almamaları gibi bir dert daha var. İşte Katris isimli mobilya markası bu ikisini eğlenceli şekilde çözecek bir sistem sunuyor.

Bu mobilyanın tasarımında, dünyaca ünlü blok yerleştirme oyunu Tetris’den ilham alınmış. Katris farklı şekillerde biraraya getirilebilen parçalardan oluşuyor. Özellikle kedilerin tırmalamaktan ve sürtünmekten hoşlanacağı bir malzemeden üretilmiş, böylece girip koltuklarınızı ve sehpalarınzı tırmalamayacaklar. Blokların üretiminde kullanılan ana malzemeler ise, yüksek dayanıklılığa sahip kağıt ve soya mürekkebi. Bu malzemeler sağlık onaylı ve ne kedilerinize, ne de size zarar vermiyor.

Bloklar aynı Tetris oyunundaki gibi çeşitli şekillerde yanyana geliyor. Kedilerin girmesi çıkması mümkün şekiller yaparsanız, bütün gün bu mobilyaların içinde ve aralarında oynayacaklardır. Ayrıca her blok 140 kilogram ağırlık taşıyabiliyor. Yani bloklardan kendinize bir raf sistemi veya basamak da yapabilirsiniz. Parçalar çok uzun süre dayanacak şekilde planlanmış. Kedileriniz onlarla uzun süre oynayabilir ve siz de uzun ömürlü çok pratik bir modüler mobilya sistemine sahip olabilirsiniz.

 

 

 

 


KATRIS is… a cat scratching post, a bookshelf, a coffee table, a cat tree – it’s your call!