SPOR: Taraftar şov!

Kara Kartallar, hafta içi ve geç saat olmasına rağmen 27 bin 892 kişiyle gövde gösterisi yaptı; Hapoel zaferiyle gelen tur coşkuyu zirveye taşıdı.

Beşiktaş taraftarı ’12. Adam’ görevini yine fazlasıyla yerine getirdi. Hapoel maçının hafta içi ve geç saat olmasına aldırmayan siyah-beyazlı futbolseverler ligde de üst üste 2’inci şampiyonluğuna koşan takımlarını desteklemek için Vodafone Arena tribünlerine koştu. Tribünleri dolduran 27 bin 892 taraftar maç boyunca koro halinde coşkulu tezahüratlarla Dolmabahçe’yi inletti.

ŞENOL GÜNEŞ’LE EL ELE
Beşiktaş taraftarı Akhisar maçındaki gibi karşılaşma sonrası yine futbolcularla birlikte zaferi kutlamak için Teknik Direktör Şenol Güneş’i tribünlere çağırdı. Güneş siyah-beyazlı futbolseverlerin bu isteğini kırmadı ve oyuncularıyla birlikte tribünleri selamladı..

‘SÜLEYMAN SEBA ONURUMUZDUR’
Beşiktaş tribünlerinde kulübün onursal başkanı merhum Süleyman Seba için de pankart asıldı. Pankartta, “Süleyman Seba onurumuzdur” ifadeleri yer aldı.

EVERTON’A PANKARTLI DESTEK
Taraftarlar, Sırbistan’da R.Belgrad-Partizan maçında ev sahibi taraftarların ırkçı saldırılarıyla gözyaşlarına hakim olamayan Partizanlı Everton Luiz’e destek verdi. Futbolseverler, “Her zaman seninleyiz Everton Luiz” anlamına gelen İngilizce pankartla Brezilyalı futbolcuya sahip çıktı.

Kaynak: FOTOMAÇ