EMLAK: 3 yeni proje!

Mayra Yapı’dan 2017’de 3 proje geliyor. Mayra Yapı 2017 yılını 3 yeni projeyle karşılıyor. İnşa çalışmaları devam eden iki projesi ve yeni yılda başlayacağı üç yeni projesiyle yatırımlarına ağırlık veriyor.

Mayra Yapı, geçmiş yılda başladığı Kirazlı Koru Evleri’nin teslimine hazırlanırken 2017’de 3 projeye başlayacak.
“Türkiye’nin ekonomisine güvenimiz tam”
Türkiye’nin potansiyeline ve ekonomisine güveninin tam olduğunu belirten Mayra Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yılmaz “Kalitemizden asla ödün vermeden, üç kuruşun hesabını yapmadan binalar yaptık. İnsanımızı doğadan koparmamaya, yaptığımız çalışmalarda yeşil alanı korumaya ve artırmaya söz verdik.

Müşterimiz kim olursa olsun önce insandı. Bunu göz ardı edemezdik, etmedik de. Yaptığımız eserler birer bina değil yaşam alanıydı bizim için. Ev yapıyorsak akşam yaklaşırken saate bakan, iş merkeziyse sabah keyifle gidilen mekanlar yapmayı önemsedik hep. Kalite zaten kırmızı çizgimizdi bizim ve bundan hiç ödün vermedik. Güvenli binaları, satış sonrası hizmetiyle beraber sunduk. Alanında uzman mühendisleri, harika projeleri çizen mimarlarla aynı çatı altında buluşturduk. Mayra tecrübesi ile harmanlanan bu buluşma beraberinde mutlu yuvalar, özgür mekanlar olarak karşımıza çıktı. Biz ülkemize milletimize ve devletimize güveniyoruz, güvendiğimiz için 2017’ye 3 özel proje ile giriyoruz.” dedi.

Kaynak: HÜRRİYET EMLAK