SİYASET: Devlet Bahçeli’den önemli açıklamalar!

MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli önemli açıklamalarda bulundu. Partisinin grup toplantısında önemli açıklamalar yapan Bahçeli konuşmasında, Rus uçaklarının askerlerimiz şehit etmesiyle ilgili olarak “Rusya’nın PYD-PKK’ya Moskova’da kucak açması, askerlerimizi şehit edip cılız bir özür dilemesi gözümüzden kaçmadı.” dedi.

Bahçeli idam ile ilgili çıkış yaparak “Hainler idamdan korkmuyor. Ozaman bu düzenlemeyi yapmak bize düşer. AK Parti top çevrimesin. AK Parti hakikaten samimiyse idamı getirmek istiyorsa bizim sözümüz sözdür. Bizi buna kayıtsız şartsız destek vereceğiz.” dedi.

MHP her türlü kumpasa rağmen dimdik ayaktadır. Direncimizi kırmak isteyenler daha çok bekleyecektir.

Milliyetçi ülkücü hareket Türkiye sevdasından sonu ölüm de olsa ödül de olsa vazgeçmeyecektir.

Türkiye’nin tarihi temellerinden kopmadan yenilenmiş bir sistem yapısıyla devamı artık şartır.

Bize dönük ahlaksız suçlamaların amacı milli mutabakat zeminini çökertmek kucaklaşma hissiyatını sabote etmektir.

EL BAB kuşatması

El bab kuşatması sonuç vermiştir. kahramanlarımız kentin büyük bölümünde kontrol sağlamıştır.

EL Bab’da şehit düşen 69 evladımız yürekleri yakmıştır.

Türkiye’nin El Bab’da mevzi kazanımı, terörizmi odağında etkisiz hale getirmesi bakımından önemlidir. Rakka operasyonu sıradadır. Konuyla ilgili görüşmeler yoğunlaşmıştır. İddia odur ki, İncirlik’in seçilmesi Rakka operasyonun harekat merkezi olarak kullanılması düşünülmektedir.

Şimdi sırayı Rakka operasyonu almıştır. Türkiye’nin ABD ile önümüzdeki Rakka operasyonu için ayrıntılı iki ayaklı bir plan paylaştığı anlaşılmaktadır.

Planların ilki ÖSO güçlerinin PYD kontrolündeki bölgeden Rakka’ya ilerlemesidir.

Türkiye’nin terör örgütü PYD /YPG ile aynı çizgide olması düşünülemez.

Bşbakan’ın MGK’da ‘Prensipte anlaşırsak doğrudan operasyona girmeyeceğiz. Taktik, destek vereceğiz. ÖSO önde biz arkada olacağız’ ifadeleri yeni bir boyut getirmiştir. Gerekirse Rakka’ya milli kudret yıldırım gibi inmelidir. Mesele Türkiye’nin savunmasıdır.

Rusya’nın askerlerimizi şehit etmesi

Rusya’nın PYD-PKK’ya Moskova’da kucak açması, askerlerimizi şehit edip cılız bir özür dilemesi gözümüzden kaçmadı.

FETÖ

FETÖ’nün PKK’dan, YPG’den DEAŞ’ten eksiği yok hatta fazlası vardır. Aktörler değişse bile senaryo hep aynıdır. 15 Temmuz müslüman Türküm diyenden bin yıllık bir intikam alma ifadesidir.

15 Temmuz Türkiye’ye yeni bir Sevr dayatmasıdır. Tekrarlıyorum! Tehlike yakın ve büyüktür.

Yurtta Sulh konseyinin kimlerden oluştuğu, 15 temmuz’un siyasi ayağı mutlaka ortaya çıkacaktır. Bu isimleri öğrenmek milletimizin en doğal hakkıdır. FETÖ’nün kodaman ve siyasi aykaları nerelerde gizlenmektedir.

16 Nisan’da şanslarını denemek için hazır kıta bekeleyenler: Halep yolunda deve izi saymayın. Kargayı bülbül diye satmaya kalkamayın. 10 binlerce kişi tutukludur ama herkesin işte o dediği kimse yoktur. FETÖ’nün kapısında el pençe divan duran meşhur siyasilerden hiç mi iz yoktur.

Sözümüz söz idama destek vereceğiz

15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı’na suikast içn Marmaris’e giden hainlerin yargılanmasına başlanmıştır. Bu caninin “hiçbir şeyden korkmuyorum, darbe yaptım cezası idamsa canım yanmaz” şeklindeki kokuşmuş cümleleri Türkiye’ye meydan okuymaktır. Hainler idamdan korkmuyor ve milletimiz de idam diyorsa bize düşen TBMM’de bu düzenlemeyi yapmaktır.

Hainler idamdan korkmuyor. Ozaman bu düzenlemeyi yapmak bize düşer. AK Parti top çevrimesin. AK Parti hakikaten samimiyse idamı getirmek istiyorsa bizim sözümüz sözdür. Bizi buna kayıtsız şartsız destek vereceğiz.

Referandum

Türkiye’ye sahip çıkmak önemli hal almıştır. 11 Ekim’de TBMM’de hükümet etme sistemindeki fiili tıkanıklığın açılması için teklifimizin altında yatan budur. Fiili sorunun önünü arkası alınamayacak krize neden olduğunu gördüğümüzde, meseleyi uzlaşmayla ele aldık. Son kararın milli irade tarafından verilmesi konusunda uzlaşmaya vardık. Biz devlet için evet, millet için evet, cumhuriyet için evet, Türklüğün bekası için evet, Türkiye için evet diyeceğiz. Devlet, millet kaynaşmasına destek olacağız. FETÖ’nün yanında mı duracaktık, niye çelişelim, PKK’nın, CHP’nin, TKP’nin, EMEP’in, elinde kan olan aydınlıkçıların kuyruğuna takılmak asıl çelişki değil midir? Biz vatan millet diyoruz elimizin taşın altına sokuyoruz. Hayır diyen vatandaşlarımıza sözüm yoktur, bilakis iradelerine saygım vardır. Fakat hayırsızlardan oluşan, hayır cephesi kurarak fesatlık yapan emekli siyasetçilere, eski tüfeklere, terör bölücülük taşeronlarına itibarımız yoktur, sırtımız da bunlara dönüktür.

16 Nisan’da bir parti, bir şahıs, bir siyaset değil, milletimiz anayasa değişikliğini oylayacak, kendi geleceği hakkında karar verecektir. Hayır koalisyonunun niçin telaşlı, niçin tahammülsüz olduğudur. Demokratik nezaket hiç gözetilmemektedir. CHP sözcüleri bazı, anketçiler, bir kısım çürük çarık fikir sahipleri MHP tabanın yarıdan fazlası hayır verecek kehanetiyle yatıp kalkmaktadır. Kafaları büyük, içi boş, tut kulaklarından çifte koş. Bitli baklanın kör alıcısı olur misali, CHP sözcüleri 16 Nisan’ı kara göstermeye çalışmaktadır. Milletten ödleri kopmaktadır. PKK’nın tırmandığı dala salıncak kuran bu zihniyet 1923’ün CHP’si değildir. Ağaca çıkan keçinin dala bakan oğlağı olurmuş. CHP yanına aldığı bölücülükle mimlenmiştir.

MHP, 16 Nisan’da evet diyecektir. Milliyetçi ülkücü hareket Türkiye’nin istiklaline sahip çıkacaktır. MHP, bir bütündür, dava arkadaşlarım ülkesi ve milleti için gereğini yapacaktır. Bizim ülke ve vatan sevgimizin sadakasına bile layık olamayanların hakkımızda dedikoduları yaptıkları yetmezmiş gibi çevremizdeki kararsızların çeteresini tutması kirli alınlarını aklamaya şüphesizki kafi gelmeyecektir. Anayasa değişikliğini Türkiye için istiyoruz. Değişen hükümet etme sistemidir. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin gelmesiyle ülkeye düzen ve huzur gelecektir. Türkiye tek yürek, tek ses olacaktır. Bundan kimler neden rahatsızlık duymaktadır?

Hayır desek hepsi evet derdi. CHP ve Perinçek’in kanatlarının altına sığınanlar çırpınmaya başlamıştır. Üstelik fikri mutasyona uğrayarak yörüngelerinden çıktılar. Hayır diyorlarmış, sizlerin bu kutlu davaya ne hayrınız geçti de aziz milletimizi hayır demeye çağırıyorsunuz.Kurmak için uygun zaman beklediğiniz partinizle karşımıza çıkın da hepinizin boy ölçüsünü görelim.

Hayır diyen siyaset damarı siz kimin sesine se oluyorsunuz. Hangi çevrelerin dümen suyundan ilerliyorliyor sunuz.

Yemin ettik dönmeyiz. Söz verdik çiğnemeyiz..Devleti milleti ezdirmeyiz. “Evet” diyoruz. Bağımsızlığımız tehlikededir. Korumak için “evet” diyoruz.

Yaklaşan tehlike karşısında vakit kaybına tahamülümüz yoktur.

Kaynak: MİLLİYET