TURİZM: Seyahatte olmazsa olmazlar

Seyahate çıkarken bavul hazırlamak belkide işin en zor kısmı. Yanınıza gerekli olacak neleri almalısınız? Neleri unutmamalısınız? Özellikle erkekler için vereceğimiz pratik bilgilerle, bavulunuza sayacağımız şeyleri koyduğunuzdan emin olun. Hem rahat bir seyahat olsun hem de gideceğiniz yere vardığınızda keşkeler kalmasın.

Katlanabilir Çekmece
Katlanabilir Çekmece

 

Katlanabilir Çekmece

Katlanabilir çekmeceler sayesinde bavulunuzu yaparken pantalonlarınızı, gömleklerinizi, kazaklarınızı farklı çekmecelere koyabilir, otelinize vardığınızda zahmetsiz bir şekilde sadece askılardan tutarak kendinizi yerleştirebilirsiniz. Üstelik kirlilerinizi ayırmak için de ekstra bir torba taşımanıza gerek kalmaz.

 

 

 

Çok Cepli Ceket
Çok Cepli Ceket

Çok Cepli Ceket

İç cepleri çok olan bir mont ya da ceket ile seyahat ederseniz eğer pasaportunuzu, telefonunuzu, cüzdanınızı, kulaklığınızı nereye koyacağım diye düşünmenize gerek kalmaz.

 

 

 

 

 

 

Boyun Yastığı
Boyun Yastığı

Boyun Yastığı

Boynunuzun tutulmasını istemiyorsanız mutlaka yanınıza bir boyun yastığı almalısınız. Uçuşunuz kısa bile olsa kafanızı yasladığınızda boynunuza destek sağlarsanız çok rahat edersiniz. Önerimiz şişen yastıklardan almanız, böylelikle çok cepli montunuzun bir cebine sıkıştırabilirsiniz.

 

 

 

 

Böceksavar Gömlek
Böceksavar Gömlek

Böceksavar Gömlek

Özellikle tropik bir yere seyahat ediyorsanız bu gömlekler çok işinize yarayacak. Böcekleri kovan bir kokuya sahip gömlek ile sadece böcek ilacı kullandığınız odanızda değil, açık alanda yaptığınız safarilerde ya da akşam yemeklerinde de rahat edersiniz.

 

 

 

 

 

Kilo Ölçer
Kilo Ölçer

Kilo Ölçer

Bavulunuza her şeyi koymak istiyorsanız ama ekstra bagaj parası vermek istemiyorsanız kilo ölçerinizi mutlaka yanınızdan eksik etmeyin. Özellikle çıkılan seyahatlerden geri dönüşlerde alışveriş düşkünleri için hayat kurtarıcı.

 

 

 

Gürültü Önleyici Kulaklık
Gürültü Önleyici Kulaklık

Gürültü Önleyici Kulaklık

Uçaklar yanınızda bir bebek ya da sürekli öksüren bir adam olmasa bile çok gürültülü. İsterseniz müzik dinleyebileceğiniz, isterseniz yalnızca sessizlikte seyahat etmenizi sağlayacak gürültü önleyici kulaklıları yanınızdan eksik etmeyin.

 

 

 

 

Taşınabilir Telefon Şarjı
Taşınabilir Telefon Şarjı

Taşınabilir Telefon Şarjı

Eğer uçakta tablet yerine cep telefonundan müzik dinliyor ya da video izliyorsanız taşınabilir telefon şarjınızı yanınıza almayı sakın unutmayın.

 

 

 

 

 

 

El bagajı
El bagajı

El bagajı

Bavulunuz uçak yolculuğunda kaybolabilir ya da sizinle aynı anda varış noktanızda olmayabilir, bu tip durumlarda açıkta kalmamak için el bagajınıza en önemli eşyalarınızı koyduğunuzdan emin olun. Her şey lazım hepsinin el bagajına atayım diye düşünmeyin ama gerçekten olmadan yaşayamayacağınız ürünleri uçakta yanınıza alın.

 

 

 

 

Kaynak: GQ Türkiye