ALIŞVERİŞ: En iyi hamburger nerede yenir?

Hamburger, büyük küçük herkesin severek yediği bir yiyecek. Durum böyle olunca, İstanbul’un her yerinde bir çok hamburger dükkanı açıldı. Sizler için İstanbul’da en iyi hamburgeri yiyebileceğiniz 10 burgerciyi derledik.

Biber Burger
Biber Burger

Biber Burger
Brioche ekmek severler için sütlü ekmek tarifiyle Biber Burger ideal. Biber Burger’i Beşiktaş’ta deneyebilirsiniz.

Burger House
Burger House

Burger House
Burger House’ta da sadece proteinle beslenenlere özel ekmeksiz burger bulmak mümkün. Burger House’u Cevahir AVM, Metrocity, Marmara Park AVM, Acarkent, Brandium AVM, Kozyatağı, Palladium AVM, Ataşehir, Canpark AVM ve Maltepe Park’ta deneyimleyebilirsiniz.

Burger Joint
Burger Joint

Burger Joint
Vedat Milor tarifi ile bir burger denemek isterseniz Burger Joint doğru adres. Burger Joint’i Beşiktaş’ta deneyimleyebilirsiniz.

Eat Box
Eat Box

Eat Box
Hamburger köftesi yerine ızgara kabak ve hellimli seçenek sunan Eat Box’ta, et yemeyenler bile burger bulabilir. Eat Box’ı Beşiktaş’ta deneyebilirsiniz.

Jumbo Burger
Jumbo Burger

Jumbo Burger
Üzeri eritilmiş peynirle kaplı ve özel sos içinde gelen burgerleriyle Jumbo Burger klasik listemizin başında yer alıyor. Jumbo Burger’i Caddebostan’da deneyimleyebilirsiniz.

Komşu Burger
Komşu Burger

Komşu Burger
Komşu Burger’i Maslak ve 4. Levent’te deneyimleyebilirsiniz.

 Shake Shack

Shake Shack

Shake Shack
Tırtıklı peynirli patatesiyle Shake Shack Amerikan lezzeti arayanlar için ideal. Shake Shack’i Akasya AVM, İstinye Park AVM ve Taksim Tünel’de deneyebilirsiniz.

Virginia Angus
Virginia Angus

Virginia Angus
Steakhouse olarak hizmet veren Virginia Angus’ta sepetin içindeki hamburgerinizi baharatlı patates eşliğinde alabilirsiniz. Virginia Angus’u Eminönü’nde ya da Nişantaşı’nda deneyimleyebilirsiniz.

Burger Lab
Burger Lab

Burger Lab
Sadece proteinle beslenenlere müjde, Burger Lab’de ekmeksiz, iki marul arası hamburger köftesinin yerleştirildiği burger alternatifi de var. Karaköy, Maslak Uniq, Akmerkez ve Zorlu Center’da Burger Lab’i deneyebilirsiniz.

Kızılkayalar
Kızılkayalar

Kızılkayalar
Her ne kadar yeni hamburgerciler gibi ızgara kalın etli bir hamburger vermese de Kızılkayalar soslu hamburgeriyle bizim vazgeçemediğimiz bir lezzet. Taksim ya da Bağdat Caddesinde Kızılkayalar’ı deneyebilirsiniz.

Kaynak: GQ Türkiye