EMLAK: Plazadan ev almanın avantajları

Herkes kiradan kurtulup, kendine ait bir evinin olmasını ister. Hem güvenli hem de konforlu bir yaşam hayalini kurar.

Milliyet Emlak’tan edinilen bilgilere göre, plazalardan ev almak, sizlere yeni bir dünyanın kapılarını açar. Belirtmekte fayda var ev satın almadan önce bunu ne amaçla yaptığınız oldukça önemlidir. Şayet yatırım amacıyla ev satın alıyorsanız başka kendiniz oturacaksanız bambaşka kıstasları göz önünü almanız gerekiyor. Mevzu plazadan ev satın almak olunca bu tarz bir yatırım hem getiri olarak sizi mutlu edecek hem de plazada oturmayı tercih edecekseniz konforlu, rahat, güvenli ve lüks bir yaşantının kapılarını açacaksınız. Akıllı ev sistemleriyle 7 gün 24 saat korunan plazalar sizin gözünüzden kaçan herhangi problemi anında çözüme kavuşturur. Bunun yanında taksi çağırmak, paketlerinizin taşınması gibi konularda sizi yardımcı olacak görevliler 7 gün 24 saat hizmet verir. Yeni bir ev satın aldığınız zaman taşınma masrafı dışında mutlaka ek giderler de olacaktır. Plazalar sundukları çamaşırhane hizmeti ve bunun gibi başka birçok hizmet sayesinde hayatınızı kolaylaştırır.

Plazalarda Yaşamanın Avantajları
Merkezi bir muhitte, toplu taşımaya son derece yakın konumlanmış plazaların içerisinde dünyaca tanınmış mağazaların yer aldığı alışveriş merkezleri bulunur. Plazaların avantajları bununla da bitmez, havuzdan spa hizmetine, spor yapmak için dizayn edilmiş sosyal tesislere kadar sıradan bir konutta bulunmayan birçok olanak elinizin altında bulunacaktır. Toplu taşımaya yakınlık, şehir merkezinde konum gibi özellikler bir yana isterseniz iş yeri olarak kullanabileceğiniz plazalar yüksek katlı binalar oluşları nedeniyle sizlere güzel bir şehir manzarası da sunar. Sıradan bir apartman dairesinde bulamayacağınız konfor ve rahatlık plazaların sunduğu hizmetler sayesinde her daim ayağınıza gelir.

Yatırım Aracı olarak Plazalar
Plazada oturmak; konforlu, güvenilir ve lüks bir yaşantı sunuyor. Ama plazadan ev satın almak acaba iyi bir yatırım aracı mıdır? Öncelikle plazalar şehrin merkezine yakın en değerli arazilere inşa edilmiş yapılardır. Bu anlamda kısa ve uzun vadede yatırım olarak yüksek getiri sağlar. Plazaların bir diğer artısı ise gerek mesken gerekse iş yeri olarak kullanıma uygun tasarımlarıdır. Bu nedenle plazaların sıradan bir apartman dairesine göre gerek kira gerekse satış getirisi de oldukça yüksektir.