KÜLTÜR: Lokalize: Can Bonomo

Canbonomo, müzik severlerle buluşuyor. Şarkıcı ve şarkı yazarı Can Bonomo, yeni albümünün lansman konseriyle Lokalize serisi kapsamında 15 Mart’ta #studio’da!

Müziğe sekiz yaşında gitar çalarak başlayan Can Bonomo, İstanbul’da devam ettirdiği müzik çalışmalarını İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü’nden mezun olmasının akabinde radyoculuğa kaydırdı. Radio N101’de yaptığı Can Bonomo Show, onu MTV’de sunduğu televizyon programı Rock’n Dark Express’e taşıdı.

İlk albümü Meczup’u 2011’de yayınlayan Bonomo, ikinci albümünün hemen öncesinde Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi Love Me Back adlı şarkıyla temsil etti. 2012’de yayınlanan Aşktan ve Gariplikten ile 2014’te yayınlanan Bulunmam Gerek’in yapımcılığını da ilk albümü olduğu gibi Can Saban üstlendi. Kendine özgü tarzı ve başarılı canlı performanslarıyla kitlesini gittikçe arttıran sanatçı, bu esnada yazdığı şiirleri de Delirmek Belirmektir (2013) ve Şu Sevdalar Tevatürü (2016) adlı iki ayrı kitapla yayımladı. Şiirleriyle pek çok aylık dergiye de katkıda bulundu.

Can Bonomo, 3 yıl aranın ardından yayınlayacağı yepyeni albümünün lansman konseriyle Lokalize serisi kapsamında 15 Mart’ta #studio’da sahne alacak!