ALIŞVERİŞ: Sade güzelliğin cazibesi

Son zamanların modası olan doğal, sade bir makyaj ile masum ama çekici görünen kadınlar. Hepimiz aydınlığın peşine düştük, saf ışığı arıyoruz. Karanlığın panzehri aydınlık, rotamız oldu. Yalın güzelliğin en yakın dostları ise pırıltılar, simler ve metalik dokunuşlar.

nude makyaj
nude makyaj

ROTAMIZ YALINLIK
Son yılların en sevilen güzellik trendlerinden biri nude makyaj. Bunun için ten makyajını baz almanız ve gölgelendirmeler yapmanız yeterli. Makyajınızın öne çıkan yanı; gölgelendirmelerle ışıkgölge oyunları yarattığınız cilt tonu olacak. Nude makyaj yapacaksanız koyu renk rujlardan uzak durun ama parlak farları kullanarak yüzünüze aydınlık katabilirsiniz.

Double Wear Nude
Double Wear Nude
maybelline coloursensational the nudes
maybelline coloursensational the nudes
L'Oreal La Palette Nude
L’Oreal La Palette Nude
Dior Star Foundation & Concealer
Dior Star Foundation & Concealer
NARS
NARS

FÜTÜRİZMİN ÇAĞRISI
Kış makyajının ön plana çıkan detayı, sim ya da pullarla sağlayacağınız ışıltı. Metalik eyeliner’lar ve farlar en büyük yardımcılarımız. Örneğin fotoğraftaki gibi elmacık kemiklerine sürülen simler Burberry’nin defilesinde de kullanıldı ve geniş yankı uyandırdı. Glitter’ın daha uzun süreli kalması için altına makyaj bazı sürebilirsiniz. Gözlerinizi öne çıkarmak için ten rengi far ve bol maskara yeterli.

 Glitter
Glitter
MAC HEIRLOOM MIX GLITTER
MAC HEIRLOOM MIX GLITTER

DOĞAL EFEKT
‘Doğallığın modası geçmez’ diyenlerdenseniz haklısınız. Doğal makyajın her zaman gizli bir çekiciliği var, çünkü pırıl pırıl, temiz bir görüntü veriyor. Elmacık kemiklerinde şeftali tonlarında bir allık, maskara ve nude ruj günün her saati kurtarıcınız olabilir. Kaşları belirgin hale getirerek dikkati yüzünüze çekebilirsiniz.

DOĞAL EFEKT
DOĞAL EFEKT
SMASHBOX KAŞ FARI
SMASHBOX KAŞ FARI

Kaynak: ELELE