AKTÜEL: Aslan burcundaki Ay Tutulmasına dikkat!

2017’nin ilk Ay Tutulması Aslan burcunda yaşanacak. Ay Tutulmaları, Dolunay’ın etkisi iki katına çıkmış halidir. Duygu dünyasını, sağlığı, ilişkileri ve günlük düzeni değişime uğratabilecek güçlü etkiler taşır. Ay’ın Aslan burcunda, Güneş’in de Kova burcunda yer aldığı bu Ay Tutulması’nda özellikle ilişkilerde ben – sen çatışması, kendi prensiplerimizi ve ideallerimizi ortaya koymak bakımından stres yaşanmasına sebep olabilir.

İlişkilerde karşımızdakinin istek ve duygularını göz ardı etmemek gerekiyor. Aslan’ın kalp enerjisi ile Kova’nın zihinsel rasyonel duyguyu katmadan kişisel nedenlerle karar vermeme arzusu içimizde duygu ve mantık arasında kalacağımız çelişkili duygulara yol açabilir. Aslan/Kova burçlarında yer alan Dolunay ve tutulmalar kişinin bakış açısının başkalarının bakış açısı ile karşılaştırılması ve kendi ilkelerinizin savunulması olarak yansıyacaktır. Uranüs bu tutulmada etkin rol oynuyor. Fikirlerde ani değişimler, isyan ettiren duygular, projelerde ve tasarımda değişiklikler, maddi ve ekonomik konularda dalgalanmalar beklenebilir.Gururlu olmak, egoist tutumlar ile beğenilme arzusu, takdir edilmek, onaylanmak ve kabul görmek ihtiyacı ile hareket edebilir. Böyle tutum sergileyen kişilerle karşılaşabilirsiniz. Bu yoğun ve sert eleştirel enerjilerde ani çıkışlar yapmak, keskin bir dille, esnek olmayan bir tavırla davranmak akıllıca olmayacak. Diğer yandan yaratıcı enerjilerin yüksek olduğu bu dönemde beyin fırtınası yapabilir, geleceğe yönelik orijinal proje ve fikirleri açığa çıkaracak kararlar alabilirsiniz. Kitlelerin dikkatini çekecek tanıtımlar veya ekip çalışmaları yapmak için kararlarınız olgunlaşabilir. Bu dönemi bir araya gelerek daha yenilikçi, özgür ve yaratıcı olmak için kullanabiliriz. Aşk ve arkadaşlar arasında kalıp ilişkide sınav verebiliriz.

Aslan burcunda Ay Tutulması
Aslan burcunda Ay Tutulması

Koç: Bu hafta tutulmanın etkisi ile ummadığınız birinden bir ilanı aşk durumu olabilir ve bu sizi çok şaşırtabilir. Hayatınızda kimse yok ise gerçekten ayaklarınızı yerden kesecek bir ilişki potansiyeli oldukça yüksek olacak. Arkadaşlarınızla birlikte iş yapmak, ortak projeler kurmak, para kazanmak için oldukça uygun bir hafta. Bu hafta yeni tanışacağınız kimseler yaşamınıza olumlu anlamda oldukça faydası olabilecek.

Boğa: Tutulma ile evinizi değiştirebilir, yeni bir eve geçebilir, ev almak için kolları sıvayabilirsiniz. Her şekilde yaşam alanınızda kendinizi daha özgür ve güvende hissedeceğiniz gelişmeler kapınızda olacaktır. Hem kariyer anlamında hem iş ortamınızda süre gelen işinizde hem sağlığınızı ilgilendiren konularda hem işinizle ilgili son zamanların belki de en bereketli ve en şanslı haftasında olacaksınız.

İkizler: Öncelikle tutulma ile birlikte spontane, plansız bir tatile bir seyahate çıkabilirsiniz. Hatta hoşlandığınız biri veya partneriniz varsa onunla da bu seyahate çıkabilirsiniz. Eğer yalnızsanız aşk var size artık! Evliyseniz de çocuk sahibi olmak isterseniz gayet uygun bir hafta! Eskiden kaçırdığınız sizin için önemli bir fırsat yeniden önünüze düşebilir.

Yengeç: Kişisel anlamda kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Bu kazanç zam ile olabilir ya da bir satım işi ile elinize geçecek ekstra para ile olabilir. Aynı zamanda vergisel bir kazanç da olabilir. Aslında koşullarınız uygun ise bu tutulma bir ev kredisine girip kendinize yeni bir ev veya araba alabileceğiniz koşulları da sağlayabilir. Kendinize yeni gelir kaynakları da yaratabilirsiniz.

Aslan burcunda Ay Tutulması
Aslan burcunda Ay Tutulması

Aslan: Hayatınızın gidişatı ile ilgili radikal bir takım kararlar alabilirsiniz. Bazılarınız kişisel bir takım yeteneklerinizi eğitimle süsleyebilir mesleğe dönüştürebilirsiniz. Yalnız ikili ilişkilerde, partner ilişkilerinizde özgür hissetmek adına biraz huzursuzluk çıkartabilirsiniz. Bu hafta atacağınız imzalar, ortaklıklar oldukça bereketli ve şanslı olabileceğini düşünebiliriz.

Başak: Tutulma sürecinde farkında olmadan etrafınızdaki birçok insanın sırrına ortak olabilir, gizli kalmış konular duyabilirsiniz. Bu dönem biraz kendinizle kalabilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Özellikle para kazanmakla ilgili ilginç fikirler, yöntemler geliştirebilirsiniz. Tutulma haftasında içe dönme, ruhsal egzersizler yapma, psikolojik olarak terapi alma dönemi olacak. Fikirlerinizi çok rahat bir şekilde paraya dönüştürebileceksiniz.

Terazi: Bu tutulma ile bazılarınız arkadaşlar gruplarınızdan özgürleşmek ve bağımsızlaşmak adına ayrılabilirsiniz. Belli ki bir değişikliğe ihtiyacınız var. Sürekli gördüğünüz yüzleri görmekten sıkılmış ve yeni dostluklara, arkadaşlıklara yelken açmak isteyebilirsiniz. Kişisel girişimlerinizin hızla yol alacağı, kariyer başarısı gibi etkilerin yanı sıra eğer ki yalnızsanız aşk konusunda da beş yıldızlı bir haftaya giriş yapıyor olacaksınız.

Akrep: İş konusunda önemli bir organizasyona dahil olabilir veya bir proje içinde olmanız gerekebilir, teklifi gelebilir. Her şekilde bu size prestij katacak bir gelişme olacaktır. Bu tutulma ile sizlere yeni iş kapıları açılabilir, tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Kariyer konusunda sürprizlere hazır olun ve emin olun kendinizi daha özgür hissetmenize neden olacak gelişmeleri bekleyin. Sizi ruhsal anlamda değiştirecek, iyi gelecek çalışmalar içine girebilirsiniz.

Aslan burcunda Ay Tutulması
Aslan burcunda Ay Tutulması

Yay: Tutulma etkisi ile iş konusunda önemli ve heyecan verici seyahatlere çıkmanız gerekebilir. Dostlarınızdan büyük fayda görebilir, size çok iyi gelecek sürpriz bir seyahate çıkabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte iş yapmak, ortak projeler kurmak, para kazanmak için oldukça uygun bir haftadasınız.

Oğlak: Kariyeriniz ile ilgili sizin de maaşınızda bir düzeltme, iyileştirme, zam gibi bir durumla da karşılaşabilirsiniz. Tutulma zamanı Güneş ile Jüpiter arasında güzel bir etkileşim meydana gelecek. Bu etkileşim size hem kariyer hem de para anlamında harika kapıların açılacağına işaret etmektedir. Terfi ise terfi, daha iyi bir iş ise daha iyi bir iş, statü ise statü! Devamı…

Kova: Tutulma her şekilde size destek olacak! Kişileri hayatınıza çekmeniz konusunda sizin için fayda odaklı çalışacaktır. Bir diğer olası senaryoda sizden uzakta biri ile bir aşk meselesini ortaya çıkarabilir. Bu kişi sizden mesafe olarak uzak olabilir ya da ruhsal konulara ilgisi olan biri olabilir. Bu hafta resmen sürekli dört ayak üstüne düşeceksiniz. Karşınıza altın değerinde fırsatlar çıkabilir.

Balık: Öncelikle yeni iş projeleri gündeme gelebilir. İş bağlantıları kurabilir veya iş konusunda harika destekler alabilirsiniz. Gizlilik içinde yürüttüğünüz tüm işleriniz olumlu sonuçlanacak. Maddi anlamda beklenmedik bir destek bulabilirsiniz. Kredinize onay çıkabilir, burs bulabilir, borçlarınızı ödeme konusunda kolaylıklar yakalayabilirsiniz.

Kaynak: SÖZCÜ