AKTÜEL: Evlenirken, doğaya bir armağan verin

Evlilik Dünyası Evlilik Hazırlıkları Fuarı bugün başladı. Fuarda TEMA Nikah Ürünleri’de yer alıyor. 3-5 Şubat tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda ‘Evlilik Dünyası Evlilik Hazırlıkları Fuarı’ gerçekleştiriliyor. TEMA Vakfı fuarda TEMA Nikah Ürünleri ile tek STK olarak yer alıyor ve B-408 numaralı stantta çiftlerle buluşuyor.

KONSEPT: SEVGİNİZ BİR AĞAÇ GİBİ KÖK SALSIN

KONSEPT: SEVGİNİZ BİR AĞAÇ GİBİ KÖK SALSIN
KONSEPT: SEVGİNİZ BİR AĞAÇ GİBİ KÖK SALSIN

TEMA Vakfı; çiçekler, yapraklar, laleler, kuşlar ve orman gibi çeşitleri bulunan TEMA Nikah Ürünlerini, “Sevginiz bir ağaç gibi kök salsın” konseptiyle çiftlerin beğenisine sunuyor. TEMA Nikah Ürünleri; davetiye, nikah kartı, ahşap magnet, ahşap kitap ayracı gibi ürünlerden oluşuyor. Ürünlerde kullanılan ağaç malzemenin tamamı sürdürülebilir orman yönetim ilkelerine göre yönetilen FSC sertifikasına sahip ormanlardan geliyor. FSC sertifikasına sahip ormanlarda ekosistem bütünlüğü, ağaç varlığı ve biyolojik çeşitlilik korunuyor.

HEM KENDİNİZE HEM DOĞAYA BİR ARMAĞAN
HEM KENDİNİZE HEM DOĞAYA BİR ARMAĞAN

HEM KENDİNİZE HEM DOĞAYA BİR ARMAĞAN
TEMA Nikah Ürünleri’ni tercih eden çiftler, TEMA Vakfı’nın tüm Türkiye genelinde yürüttüğü çalışmalara kaynak sağlamış oluyor. Bu kapsamda TEMA Vakfı’nın doğa eğitimleri, hukuksal ve yerel savunuculuk çalışmaları, doğal varlıkları ve biyoçeşitliliği koruma çalışmaları, kırsal kalkınma projeleri, bilimsel temelli doğa araştırmalarının hayata geçirilmesi gibi faaliyetlere destek sağlanıyor.

Evlenirken, doğaya da bir armağan vermek isteyen çiftleri, TEMA Nikah Ürünleri’ni kullanmaya davet ediyoruz.

Kaynak: SÖZCÜ