BEŞİKTAŞ: Başkan Hazinedar koltuğu bırakıyor!..

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar yarın saat 15’te koltuğunu bırakıyor. Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar kardeş şehir protokolü çerçevesinde makam koltuğunu 1 gün süre ile Almanya’nın Herne Şehri Belediye Başkanı Dr. Frank Dudda’ya devredecek…
EMPATİ İÇİN BU BİR İLK!..
Beşiktaş Belediyesi, kardeş belediye protokolü ile işbirliği yaptığı Almanya’nın Herne Belediyesini ağırlıyor. İki belediye arasında Başkanlar Değişim programı kapsamında Başkan Hazinedar makam koltuğunu Herne Belediye Başkanı Frank Dudda’ya devredecek. Beşiktaş kent yönetimi bir gün boyunca Sayın Dr. Frank Dudda tarafından yürütülecektir. Bu nöbet devri kardeş kent Herne’nin Belediye Başkanı Dr. Frank Dudda’nın Beşiktaş kentini daha iyi tanıması ve Beşiktaş kentlileriyle empati kurmasına katkı sağlayarak iki belediye arasında çalışmalar konusunda köprü görevi sağlayacaktır.
ŞEHİRLER BİRBİRİNİ NE KADAR İYİ ANLIYOR?
Başkanlar Değişim Programı, iki kentin vatandaşları arasındaki ilişkilerin geliştirilmesini ve belediyelerin ortak çalışmalarını daha verimli bir şekilde sağlamak amacıyla bugün saat 15.00’de Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın, makam koltuğunu kardeş şehir olan Almanya’nın Herne Belediye Başkanı Dr. Frank Dudda’ya devredecek.