FUTBOL: Beşiktaş yeni transferlerini tanıttı

Beşiktaş’ta ara transfer döneminde takıma dahil edilen isimler için Başkan Fikret Orman’ın da katılımıyla imza töreni düzenlendi. İmza töreninin ardından Başkan Orman gündemle ilgili önemli konularda açıklama yaptı. Başkan Fikret Orman imza töreninde şunları söyledi:
“Ersan evine hoşgeldin. Bizim için özel bir oyuncu. 2012’de gerçek Beşiktaşlılığını gösteren ilk oyuncumuzdur. O dönem maaşından 500 bin Euro maaşından indirim yaptı. Hayatta unutamam onu. Beşiktaşlılar da unutmasın. Demba, selamun aleyküm. Hoş geldin. Demba yarın Los Angeles’ta kampa gidecek, 3 hafta içinde geri gelecek. Mart başında sahada olacağını tahmin ediyorum. Babel’i daha önce de takıma katmak istemiştik fakat olmamıştı. Çok hızlı geldi. Sanki 10 senedir takımdaymış gibi. 2 maçta 2 gol 2 asistle oynadı. Maşallah diyorum. Mitrovic genç bir arkadaşımız. Epey izledik. Gelecek vadeden bir oyuncu. Gelmesini çok istedik. Bizde imzalar kağıtlara değil, kalplere atılır. Bunun en önemli göstergesi de Ersan’la Demba’nın şu an burada olması.

Ersan Gülüm: “Her iki tarafa hayırlı olsun. Herkes benim Beşiktaş’ı ne kadar sevdiğimi biliyor. Burada olmaktan çok mutluyum.”

Demba Ba: “Tekrar Beşiktaş’a imza attığım için büyük bir mutluluk duyuyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Umarım bu dönem eskisinden daha iyi olacak. Çok mutluyum. Burada harika zamanlar geçirmiştim. Neyse ki tekrar kısmet oldu. Umarım bu dönem, öncekinden daha başarılı geçecek. Şu an fiziksel olarak hazırlanma aşamasındayım. Önümde 1-2 haftalık süre kaldı. Eskisinden sağlam döneceğime inanıyorum.”

Ryan Babel: “Bir kaç haftadır buradayım, Beşiktaş’ta olduğum için çok mutluyum. Başlangıç çok iyi gitti.. Şampiyonluk mücadelesi için buradayım, şu ana kadar çok iyi gitti ve inşallah şampiyon olacağız.

Mitrovic: Bu kadar büyük bir camianın içinde olduğum için çok mutluyum. İnşallah kupalara doğru yol alırız. Beşiktaş’ta iyi oyuncular var. Şans geldiğinde bunu iyi değerlendirmem gerekiyor. Kaynak: Hürriyet