FUTBOL: Demba Ba KAP’a bildirildi

Beşiktaş’a imza atmak için İstanbul’a gelen Demba Ba’nın sağlık durumunda sıkıntı yaşanmadı. Beşiktaş KAP’a açıklama da yaparak görüşmelere başlandığını bildirdi. Beşiktaş eski futbolcusu Demba Ba’yı yeniden kadrosuna katmak üzere… Siyah beyazlılar, dün İstanbul’a getirdiği Senegalli golcüyü bugün sağlık kontrollerine soktu. Ayak bileğinde yaşanan kırık nedeniyle yaklaşık 7 ay sahalardan uzak kalan 31 yaşındaki futbolcunun bu kırıktan ötürü gündeme gelmesi çok tartışılıyordu. Yapılan kontrollerde herhangi bir sorunun yaşanmadığı öğrenildi.

Demba Ba KAP'a bildirildi
Demba Ba KAP’a bildirildi

Kırık nedeniyle tedavi süreci devam eden Senegalli’nin mart sonu, nisan başı gibi tam hazır hale geleceği belirtildi. Demba Ba anlaşmanın tamamlanmasından sonra tedaviye devam etmek Amerika’ya gidecek. Burada 3 hafta gibi bir süre geçirdikten sonra tekrar İstanbul’a gelerek takıma katılacak.

KAP’a bildirildi

Beşiktaş golcü futbolcu Demba Ba ile görüşmelere başlandığını da KAP’a bildirdi. Siyah-Beyazlılar’ın KAP’a yaptığı açıklama şöyle;
Demba Ba’nın geçici transferi konusunda kendisi ve kulübüyle görüşmelere başlanmıştır.

Demba Ba KAP'a bildirildi
Demba Ba KAP’a bildirildi

Demba Ba sağlık kontrolünden geçti

Beşiktaş’ın transfer görüşmelerine başladığı Demba Ba, Acıbadem Sports’ta sağlık kontrolünden geçti.

Detaylı kan tetkikleri yapılan Ba; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Demba Ba’nın sağlık kontrolleri; akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı.

Kaynak: FANATİK