SİYASET: “O polisimiz büyük kahramanlık gösterdi”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’deki terör saldırısında büyük kahramanlık gösteren Fethi Sekin için “O şehidimiz artık Türkiye’nin gakkoşudur” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İl Başkanları Toplantısı açılışında konuştu. Kılıçdaroğlu’nun konuşması özetle şöyle:

O ARTIK TÜRKİYE’NİN GAKKOŞU

“Neredeyse terör olaylarının olmadığı il kalmadı. İzmir dün tek yürek halinde şehit polisi Elazığ’a uğurladı. O şehidimiz artık Türkiye’nin gakkoşudur. Kahraman diye tanımladık onu. Olaya zamanında müdahale etti. Canı pahasına terör eylemini engelledi. Bir başka vatandaşımız daha hayatını kaybetti. İki şehidimize de Allahtan rahmet diyoruz. Hep birlikte teröre karşı çıkmamız lazım.

TÜRKİYE TERÖRE TESLİM EDİLDİ

Teröre karşı durmak hepimizin namus, vatan, insanlık borcudur. Teröre karşı çıkmak hepimizin görevi. Bizim özel bir hesabımız yok. Hep birlikte farklı düşüncelerde olsak bile biraraya gelip konuşabilelim. Terörele mücadelede birinci aktör hükümettir. Terörle mücadeleyi onlar yapacak. Her terör eyleminden sonra şunu söyledik, sıkıştığınız bir alan var mı? Destek verelim yeter ki terörü sonlandırın, ama terörle mücadele akılla birikimle yapılır. Terörle mücadele geçmişteki hatalardan ders alınarak yapılır. Türkiye teröre teslim edilmiştir. 15 yıllık iktidar ülkeyi terör örgütlerine teslim etmiştir.