MAGAZİN: Mutlu son

Oyuncu Murat Yıldırım, oyuncu olan Faslı Imane Elbani’yle önceki gün evlendi. Oynadığı dizilerle Orta Doğu’da büyük hayran kitlesine sahip olan Murat Yıldırım, Londra’da tanıştığı Faslı İmane Elbani’yle memleketi Adana’da sözlenmişti. Taksim’deki CVK Otel’de yapılan çiftin nikâhını, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı. Yıldırım’ın nikâh şahitliğini İş Sağlığı Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Vekili Tarkan Alpay ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan vekili Göksel Gümüşdağ yaparken, Elbani’nin ise ablası Fadwa Elbani yaptı.

Mutlu son
Mutlu son

Sağdıçlığını Tolgahan Sayışman’ın yaptığı Yıldırım’ın smokinini Derviş Bağzıbağlı, Elbani’nin gelinliğini ise Raşit Bağzıbağlı hazırladı. Elbani, Faslı modacı Nisrine Ezzaki’nin özel olarak hazırladığı geleneksel gelinliği de gecenin ilerleyen saatlerinde giydi. Nikâha giderken 20 kişilik Faslı ekibin ilahi okumaları konusunda Yıldırım şu yorumda bulundu: “İsimlerimizi söyleyip, mutluluklar diliyorlarmış. Çok güzeldi.” Düğünden bir gün önce Fas usulü kına gecesi için ise Yıldırım, “İlk defa onların kültürüyle karşılaşmış oldum. Değişik ve güzel bir duyguydu. Bizim kınalarımızda damat gecenin sonunda gider, ama burada başından sonuna kadar kaldım. Çok samimiydi. Aslında bizim kültürümüze uzak değiller. Bir dönem o topraklar Osmanlı’ya ait olduğu için bizim kültürümüz halen devam ediyor” şeklinde konuştu. Elbani ise, “Türk adetlerini seviyorum. Çok mutluyum” dedi.
Düğüne Meryem Uzerli, Tolgahan Sayışman, Hatice Şendil, Burak Sağyaşar, Esra Erol, Ali Özbir, Kerem Çatay ve Dilara Endican Esra Erol, Tolgahan Sayışman, Ali Özbir gibi pek çok ünlü isim katıldı.

Mutlu son
Mutlu son

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kasım ayında Ankara’da FaceTime’den Elbani’yi babası Bouchaib Elbani’den istemişti.

Düğünden kareler:

Mutlu son
Mutlu son

Mutlu son
Mutlu son

Mutlu son
Mutlu son

Mutlu son
Mutlu son

Mutlu son
Mutlu son

Mutlu son
Mutlu son