ALIŞVERİŞ: Le Beauty Lab stilinize yansısın!..

Yılbaşı gecesi her ayrıntıda kusursuz görünüm için Boyner’den ilham alabilir, kendiniz ve sevdikleriniz için rengârenk hediyeler seçebilirsiniz. Kozmetik alışverişinin en çok tercih edilen adresi Boyner ile yılbaşına ışıl ışıl girmek için hemen en yakın Boyner mağazasını ziyaret edin!

EDİNİLEN BAZI DETAYLAR:
Yılbaşı gecesinde kusursuz bir görünüm yakalamak, etkileyici ve cesur bir makyajla dikkatleri üzerinize çekmek ya da kokunuzla büyülemek için Boyner’de yer alan dünya markalarının kozmetik seçkilerinden mutlaka yararlanın! Yılın en özel gecesinin yıldızı olmak ya da kendinizi şımartmak için tüm seçenekler Boyner’de sizi bekliyor! Dünyaca ünlü markaların parfüm, makyaj ve cilt bakım ürünlerini hem kendiniz hem de sevdikleriniz için yeni yıl armağanı olarak değerlendirebilirsiniz.

Seneye Le Beauty Lab konsepti ile Farklı Girin

Özel markalar, profesyonellerin tercihi ürünler, Türkiye’ye ilk kez getirilen, Boyner’e özel markaları buluşturan ‘Le Beauty Lab’ ile kozmetik dünyasının ideal bakım ve güzellik için sunduğu formülleri keşfedebilirsiniz.

Kozmetik alışverişi için cilt bakımından makyaj ürünlerine, saç bakımından kaş ve kirpik ürünlerine kadar gerekli her ürünün bulunduğu ‘Le Beauty Lab’, Boyner’in kozmetik reyonlarında rengarenk seçenekleriyle sizleri bekliyor.