EMLAK: İstanbul’da yeni bir residence dönemi

Taş Yapı’nın Bağdat Caddesi’nde hayata geçirdiği projesi Four Winds, 360 derece İstanbul manzarasının yanı sıra geniş yeşil alanıyla İstanbul’da yeni bir residence dönemi başlatıyor.

Taş Yapı’nın Adalar’dan Tarihi Yarımada’ya kadar uzanan İstanbul manzarasını yaşama fırsatı sunan projesi Four Winds, 44 dönümlük arazinin yüzde 93’ünün yeşil alana ayırması ile de Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyor.

Proje ayrıca bölgedeki sosyal alanlara da yakın konumuyla dikkat çekiyor. Özgürlük Parkı’ndan Göztepe 60. Yıl Parkı’na, Kalamış Parkı’ndan Yoğurtçu Parkı’na pek çok yeşil alan projeye yürüme mesafesinde. Projede her biri 44 katlı 4 blok toplam 520 daire bulunmakta 87 metrekare ila bin 50 metrekare arasında 8 tip daire mevcut. Fiyatları katlarına, yönlerine ve büyüklüklerine göre değişiyor.

İç mimarisi, tasarım değeri ve sunduğu yaşam kalitesiyle İstanbul’da yepyeni bir residence dönemi başlatan Four Winds Residence, kişiye özel hizmetler ve Bağdat Caddesi’nin merkezinde doğanın dokusunu hissettiren peyzaj mimarisi ile ideal yaşamı proje sakinlerine sunuyor.

Dış cephe ve iç mimari detaylarında en üst düzey uygulamalar ve delüks bir yaşamın hayata geçirildiği Four Winds Projesi, akıllı bina teknolojisinin tüm artılarını barındırıyor. Tüm katlarda cam açılabiliyor ve balkon keyfi yapılabiliyor.