EMLAK: Avrupa Konutları Başakşehir’de yılın son kampanyası

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Artaş İnşaat tarafından Başakşehir’de inşaatı devam eden Avrupa Konutları Başakşehir’de yatırımcılar için yılın son kampanyası düzenlendi. Kampanya kapsamında düşük peşinat, ara ödeme avantajı, uygun vade oranlarıyla kredilendirme gibi ödeme kolaylıkları sunuluyor. Daireler de 584 bin 300 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Kampanyada, yüzde 5 peşinat avantajı da sunuluyor. Yüzde 12.5 tutarındaki ilk ara ödeme Mayıs 2017’de, yüzde 12.5 tutarındaki ikinci ara ödeme Eylül 2017’de ödeniyor. Kalan tutar ise 60 aya kadar yüzde 0.42, 120 aya kadar yüzde 0.70 vade farkı veya TÜFE oranıyla taksitlendiriliyor. Yılın son fırsatlarının sunulduğu projede, yüzde 35 peşinat, kalanı Haziran 2017’de ödeme seçeneği de alternatif olarak sunuluyor.

İSTANBUL’UN YENİ YÜZÜ
Yatırımcılara kazanç dolu bir gelecek sunduklarını belirten Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, “Başakşehir İstanbul’un yeni yüzü. Avrupa Konutları Başakşehir projemiz; 3. Havalimanı, Sağlık Kent, Şehir Parkı, Kent Meydanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün bağlantı yolları ve metro gibi devlet yatırımı olan projelerin konumlandığı bu bölgede yer alıyor. Değer kazanan bölgede konut alıcılarına Avrupa Konutları kalitesiyle kazançlı bir yatırım fırsatı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

400 MİLYONLUK YATIRIM
Proje, 72 bin 706 metrekare arsa üzerinde 400 milyon TL’lik yatırımla hayata geçiriliyor. İnşaatın hızla devam ettiği projede toplam 4.500 metrekarelik alan süs havuzlarından oluşuyor. Projede bulunan iki adet sosyal tesis içinde kadın ve erkekler için ayrı tasarlanan kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness salonu, hamam, sauna, buhar odası, dinlenme alanları ve çocuk parkları yer alıyor. Projenin yanı başında yer alan park alanında ise tenis kortu, voleybol sahası, basketbol sahası, futbol sahası, dinlenme alanları ve yürüyüş parkurlarının yapılması planlanıyor.