ALIŞVERİŞ: Bonprix ile kırmızı büyüsü…

Yeni yıla hem etkileyici hem de şanslı girmek isteyen kadınlar, internetin en zengin giyim markası bonprix.com.tr ile kırmızının büyüsüne kapılıyor.

Dantel, fırfır, kurdele ve romantik detayların hakim olduğu parçalar ile bonprix kadınları yılbaşı şıklığını zirveye taşıyor!

İşte edinilen bazı detaylar:
Giysi veya minicik bir aksesuar… Üzerinde kırmızı renkte herhangi bir parça olan kadın, kendini mutlaka seksi ve iyi hisseder. Eğer söz konusu gün yılbaşı ise, kırmızı hem şans getirmesi hem de etkileyici bir görünüm kazandırması için olmazsa olmazdır. bonprix.com.tr, 2017’ye muhteşem bir başlangıç yapmak isteyen kadınlar için birbirinden şık parçalar sunuyor. Kırmızının en güzel tonlarının dantel, fırfır, kurdele ve desenlerle zenginleştiği elbise, iç giyim ve sabahlıklar, kadınların tüm havasını değiştiriyor.
Her yaşa, bedene ve bütçeye hitap eden bonprix.com.tr’de, hafif şeffaf görünümüyle seksapel bir duruş kazandıran Dantelli Kısa Elbise 59.99 TL; yumuşak kumaş ve yumuşak süsleme malzemeleri kullanılarak tasarlanan Yeni Yıl Temalı Babydoll 79.99 TL; rugan görünümü ile göz dolduran, alt ve üst kısmı gül desenli dantel ile hareketlendirilmiş Korse ve String Takımı 89.99 TL; romantikliğe önem veren kadınlar için oldukça ideal bir seçenek oluşturan Parlak Saten Babydoll 89.99 TL; yoğun dantel kullanımı sayesinde seksi ve zarif bir görünüm kazandıran Kurdele Detaylı Panty 34.99 TL; göğüslerin oldukça etkileyici görünmesini sağlayan Dantel İşlemeli Sütyen 47.99 TL; puantiye ve leopar desenleri ile kadınsı hatlara vurgu yapan Trend Babydoll ve String 74.99 TL; göz alıcı desenleriyle dikkat çeken kuşaklı Jarse Sabahlık 39.99 TL’ye satışa sunuluyor.