SAĞLIK: Kırışıklığa estetiksiz alternatif yollar…

COSMED, yeni yıla yenilenmiş bir ciltle girmek isteyenlere REVOLUTION Kırışıklık Onarıcı Gece Kremi’ni öneriyor. COSMED REVOLUTION Kırışıklık Onarıcı Gece Kremi, içeriğindeki Matrixyl3000™’in peptitleri sayesinde cildin gençliğini geri kazanmasına ve sadece ince çizgilerin değil derin kırışıklıkların da giderilmesine yardımcı oluyor. Aralık ayı boyunca COSMED ürünlerine özel tasarlanmış hediye paketleriyle 3 al 2 öde fırsatı ile sahip olabilirsiniz.

işte bazı detayları yetkililer şöyle aktardı:
Yeni yıla sayılı günler kala cildinize bir iyilik yapmaya ne dersiniz? Kırışıklıklar ve ince çizgilerle vedalaşıp daha genç ve sağlıklı görünen bir cilde kavuşmak istiyorsanız COSMED REVOLUTION Kırışıklık Onarıcı Gece Kremi, tam aradığınız ürün…

COSMED REVOLUTION Kırışıklık Onarıcı Gece Kremi, ince ve derin çizgilerin giderilmesine yardımcı oluyor. İçeriğindeki Matrixyl3000™’in peptitleri sayesinde cildin genç, diri görünümünün geri kazanılmasına ve yeni çizgi oluşumunun önlenmesine de destek oluyor. Sibirya çam fıstığı, susam ve buğday yağlarının özel karışımı ise cilt dokusunun yenilenmesi için gerekli vitamin ve mineral desteğini sağlıyor. “Candeia” ağacının kabuklarının öğütülmesiyle elde edilen alfa bisabolol ise en hassas ciltlere bile gereken nem desteğini veriyor ve cilt dokusunun yenilenmesine katkı sağlıyor.

50 ml: 172 TL

COSMED’in uluslararası standartlardaki güvenilir ürünlerine yetkili eczanelerden ve Watsons mağazalarından ulaşabilirsiniz.