EMLAK: Emlak Konut Başakşehir Evleri ihale ile satılacak

Türkiye’nin emlak pazarlama ve aracılık şirketi TURYAP, düzenlediği müzayedelere bir yenisini daha ekledi. TC. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile sözleşme imzalayan Turyap, Emlak Konut Başakşehir Evleri’nde tamamı bitirilmiş 504 konutu 28 Aralık 2016 Çarşamba günü saat 11:00’de açık artırmayla satışa çıkarıyor.
Gayrimenkul sektörünün önde gelen markası Turyap imzasıyla İstanbul’un parlayan yıldızı Başakşehir’de tamamı bitmiş, oturuma hazır konutların satışı açık artırma yöntemiyle Emlak Konut Başakşehir Evleri Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilecek.
Başakşehir Kayabaşı’nda Emlak Konut projesinin son parselinde satışa çıkan 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan dairelerin fiyatları 186 Bin TL’den başlıyor. Mülk sahiplerine farklı yaşam alanları sunan proje inşaatı süren Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük şehir hastanesi ile botanik bahçenin arasında yer alıyor. Başakşehir bölgesi; yakın zamanda açılmış olan 3. Köprü bağlantısı, yapımı devam eden 3.havalimanı’na yakınlığı ile sahiplerine katma değer sağlıyor. İstanbul Avrupa Yakası’nın cazibe merkezi olmaya başlayan Başakşehir’de açık artırmaya çıkan konutlar hemen teslim ediliyor. 5 Bin TL’den başlayan teminatla açık artırmaya katılmanın ardından bir ay sonra %25’i, kalan ödeme de üç ay sonra banka kredisi kullanarak ödenebiliyor. Müzayede ile ilgili detaylı bilgiye Turyap’ın internet sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.