ALIŞVERİŞ: Hediyeniz teknolojik olabilir…

Yılbaşı hediyesi arayanlara teknolojik ve kişiye özel alternatifler “Sevdiklerime yılbaşında acaba ne alsam?” sorusuna yanıt Acabanealsam.com’dan geliyor. Sitede yer alan teknoloji ürünleri ve kişiselleştirilebilen ürünler, unutulmayacak bir yılbaşı hediyesi arayanlara ilginç ve renkli alternatifler sunuyor.

Önde gelen teknoloji markalarının ürünlerini ve kişiye özel hediyeleri bir arada sunan Acabanealsam.com, “Sevdiklerime yılbaşında acaba ne alsam?” sorusuna yanıt arayanların tek adresi olmaya aday. Kişiye özel farklı ürün seçenekleri ile öne çıkan Acabanealsam.com, aranan hediyeye ulaşmayı kolaylaştırırken, ilginç ürünler ile sürpriz yapmayı da sağlıyor.

Ev ve ofis şıklığının tamamlayıcısı retro-teknolojik telefon

1893 yılından bu yana geliştirdiği kaliteli ve yenilikçi ürünler ile tanınan Swissvoice imzasını taşıyan ePure DECT telefon, retro çizgilerini gelişmiş özellikler ile buluşturarak ev ve ofislerin şık tasarımlarının tamamlayıcı bir parçası oluyor. Kablosuz ahizesi ile kullanım kolaylığı sağlayan ürün, üstün ses kalitesinin yanı sıra arkadan aydınlatmalı ekranı, eller serbest modu ve tuş kilidi gibi özellikleri ile öne çıkıyor. (Swissvoice ePure DECT Telefon / 169 TL)

Sanatını konuşturmak isteyenlere havaya çizim yapabilen kalem

Dünyanın ilk ve en çok satan 3 boyutlu çizim kaleminin en yeni versiyonu olan 3Doodler Create ile sanatsal ürünler, DIY projeler, modellemeler ve dekoratif objeler yapmak mümkün olabiliyor. Taşınabilirliği ve kolay kullanımıyla hem profesyonel hem de hobi amaçlı kullanımlar için ideal olan 3Doodler Create’in onlarca plastik renk seçeneği bulunuyor. Ürün, 2 plastik uç hediyesi ile birlikte geliyor. (3Doodler Create Kalem / 499 TL)

Gönüllerin ‘master chef’lerine isme özel ahşap kesim tahtası

Annelere, ev hanımlarına, yeni ev sahibi olanlara, yeni evlenenlere ya da mutfakta zaman geçirmeyi seven herkese verilebilecek, onlara özel olarak hazırlanmış farklı bir yeni yıl hediyesi. Üzerine dokuz farklı yazı tipinde istenen isimlerin ya da mesajın yazılabildiği ve üç boy seçeneği bulunan ürün ahşap malzemeden üretilmiş. (İsme özel kesim tahtası / 28,50 TL)

Acabanealsam.com hakkında:

2014 yılından bu yana hizmet vermekte olan Acabanealsam.com, dünyanın önde gelen teknoloji markalarının ürünlerini ve kişiye özel hediyeleri kullanıcılarla buluşturan bir alışveriş sitesidir. Kişiselleştirilmiş ürünlere ek olarak, distribütörlüğünü üstlendiği markaların da satışını gerçekleştiren Acabanealsam.com, özelleştirilmiş hediye bulmayı kolaylaştırırken, “Acaba ne hediye alsam?” sorusuna da yüzlerce alternatif sunmaktadır.