FUTBOL: İşte Kasımpaşa BJK maçı özeti…

Kasımpaşa Beşiktaş maç özeti… Maç hararetli anlara sahne oldu.

Kasımpaşa yenik duruma düşmesine rağmen öne geçmeyi ve kazanmayı başardı. Kasımpaşa BJK özet dakikaları adeta gol düellosu yaşattı. Kasımpaşa Beşiktaş maç özeti golleri ve önemli anları haberimizde. Beşiktaş Cenk Tosun’un golüyle öne geçse de Kasımpaşa arka arkaya iki gol bularak öne geçti ve maçı kazandı. Maç skoru: Kasımpaşa 2-1 Beşiktaş

 

KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇ ÖZETİ (1.YARI)

Maçta tribünde boşluklar olması ve maça yeterince ilgi gösterilmemesi oldukça göze çarptı. Maçın ilk 5 dakikalık bölümünde Beşiktaş topa hükmeden tek taraf ve karşı kalede ilk dakikadan beri gol arıyor. Kasımpaşa ise sadece karşılayan taraf durumundaydı.

Beşiktaş’ın ilk ve etkili atağı 10.dakikada geldi. Atiba’nın pasında Gökhan Gönül sağ kanattan sıfıra inip sert bir orta kesti. Defanstan dönen top ceza sahası dışına açıldı ve Tolgay bu topu şert bir vuruşla kaleye gönderdi ama top kalenin üzerinden auta çıktı.

12.dakikada yaşanan Kasımpaşa tehlikesinde, kısa paslarla Beşiktaş ceza sahasına organize bir şekilde gelen Kasımpaşa’da top son anda Castro’da kaldı. Castro top ayağına gelir gelmez şutunu çekti ve top farklı bir biçimde oyun alanını terketti.

16’da Aboubakar’ın ara pasına Cenk Tosun hareketlendi. Topu bekletmeden kaleye gönderen Cenk’in şutunu Titi kayarak engelledi ve top kornere çıktı.

23’te Quaresma kaleyi yokladı. Quaresma kaleyi karşıdan gören bir noktadan çok sert bir şut gönderdi. Ramazan son anda topu kornere çeldi.

Kasımpaşa 30.dakikada gole yaklaştı. Popov gelen ortada ceza sahası dışından Beşiktaş kalesini yokladı ama top kornere çıktı.

Beşiktaş aradığı golü 31.dakikada Cenk Tosun ile buldu. Aboubakar karşı karşıya kaldı ve kaleye şutunda top kaleciden sekti. Dönen topa Quaresma hareketlendi ama topa müdahale edemeyince top Cenk Tosun’a doğru hareketlendi ve Cenk topu şık bir kafa vuruşuyla kaleye gönderip takımını 1-0 öne geçirdi.

43’te Veigneau’nun ortasında Beşiktaş defansı topu uzaklaştırdı. Dönen top Popov’da kaldı ve Bulgar oyuncu kaleyi yokladı ama top auta çıktı.

Maçın ilk yarısı Beşiktaş’ın üstünlüğüyle sonuçlandı.

KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇ ÖZETİ (2.YARI)

İkinci yarı Kasımpaşa atağı ve golle başladı.

47. dakikada kornerden seken top Eduok’un önüe doğru açıldı. Eduok ceza sahasında arka direkte bekleyen arkadaşı Tunay Torun’a doğru topu gönderdi. Tunay Torun düşerken topa müdahale etti ve Beşiktaş kalecisi Fabri topa müdahale etmesine rağmen çaresiz kaldı ve maçta durum 1-1 oldu.

Beşiktaş ne olduğunu anlamadan 50.dakikada bir gol daha kalesinde gördü. Eduok ceza sahasına girmek istedi ama topu son anda kaybedecekken bir müdahale yaptı ve top Beşiktaş kalesine doğru yönelirken topa Gökhan Gönül ters bir vuruş yaptı ve Castro’ya doğru gelen topu Castro arkasındaki Eduok’a doğru gönderdi ama topu oraya gönderen Gökhan Gönül bir kez daha geriden gelip Eduok’dan önce topa dokundu ve kendi kalesine golü attı.

55’te Kasımpaşa defansından seken top Tolgay’ın önünde kaldı ve Tolgay sert bir vuruşla Kasımpaşa kalesini yokladı. kaleciden seken top ofsayttaki Quaresma’yı gitti. Portekizli yıldız golü buldu ama hakem ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti.

59’da Beşiktaş gole çok yaklaştı. Quaresma’nın ortasında arka direkteki Gökhan Gönül topu kaleye doğru gönderdi ama top kalenin sol direğinin dibinden sahayı terketti.

60’da Cenk kaleyi yokladı. Oğuzhan Özyakup pasında ceza sahasına sol taraftan kateden Cenk Tosun’u gördü. Cenk bekletmeden topu kaleye gönderdi ama Ramazan için bu şutu kurtarmak kolay oldu.

76.dakikada Gökhan’ın pasında Oğuzhan topu Frei’ın önüne çok şık bıraktı. Frei kaleye sert bir plase gönderdi ama top farklı bir biçimde auta çıktı.

Dakikalar 80’i gösterdiğinde Koita uzun süre sağ kanattan sürdüğü topu ceza sahasına kadar götürdü. Atınç’ın müdahalesine rağmen yıkılmayan Koita kaleye sağ kanattan bir şut gönderdi ama top kalenin sol direğinin dibinden auta çıktı.

90+3’te Beşiktaş taraftarları saç baş yoldu. Maçın son anlarında Beşiktaş Quaresma’nın pasında Olcay Şahan’la gole çok yaklaşıyor ama bu pozisyon da sonuçsuz kalıyor.

Maçı Kasımpaşa 2-1 kazandı ve Beşiktaş 32 puanla ikinci sırada kaldı.