AKTÜEL: Avcı, CHP İl’i bombaladı!..

44 şehidimizin olduğu bir terör saldırısı sonrası, attığı twet nedeniyle, gözaltına alınıp serbest bırakılan Mücahit Avcı sosyal medya hesaplarından CHP İle ağır gönderme yaptı. Avcı diğer yandan serbet kalınca, şikayette bulunanları ve gazetecileri de isim vermeden hedef aldı!..
MİT YENİĞİ!..
Olay, geçen günler içinde meydana gelmişti.
Haber medyada şöyle yer almıştı:
CHP’nin sosyal medya uzmanı Mücahit Avcı, Beşiktaş’taki terör saldırısının ardından paylaştığı skandal tweet üzerine gözaltına alındı.
CHP Gençlik Kollarında aktif yöneticilik yapmış, 2014 yılı CHP İstanbul Yerel Seçim Kampanyasında yer alan Mücahit Avcı’nın gözaltına alındığını açıkladı.
Bir çok medya organında çıkan haberlere göre 44 kişinin şehit olduğu terör saldırısının ardından Avcı’nın, “Bu işte bir MİT yeniği var” sözleriyle terör örgütü PKK’yı aklamaya çalışmış ve devlete iftira attığı iddia ediliyor.
Öte yandan CHP’li Avcı’nın HDP/PKK yandaşı birçok troll hesabı yönettiği iddia ediliyor.
Son olarak, bu işte bir “MİT” yeniği var başlıklı tweet atmıştı. Bu tweet üzerine Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler’le atışmıştı.
Mücahit Avcı gözaltına alınmadan önce tweet hesabından şunları yazdı: “Ülkede terör istihbaratı değerlendirilmeyip aktrollerin ihbarları değerlendirildiği için gözaltına alındım. Bir müddet görüşemeyebiliriz”
Daha önce Mücahit Avcı Beşiktaş Belediyesi’nde Sosyal Medya Danışmanlığı yapmaktaydı. Ancak Kenan Işık’ın öldüğü şeklinde Başkan adına mesaj yayınlayınca görevinden alınmıştı.
SERBEST BIRAKILDI, TWETLER GELDİ
Mücahit avcı bu olaydan 2 gün sonra serbet bırakıldı. Sadece, CHP Milletvekili Adıgüzel’e teşekkür eden Avcı “Serbest kalmamda katkıları büyük” dedi.
Avcı aradan geçen 2 gün sonra, bugünde sosyal medya hesaplarından CHP aleyhine zehir zemberek bir açıklama yaptı.
CHP İstanbul İl Başkanlığı, Mücahit Avcı gözaltına alınınca sosyal medya uzmanının hesaplarında CHP yazmasına ramen bir açıklama yaparak; “Bizimle kurumsal bir ilişkisi yoktur” diyerek kestirip atmış, bir bakıma Mücahit Avcı’yı yalnız bırakmıştı.
CHP İL YOK HÜKMÜNDEDİR!..
Avcı serbest kaldıktan bir gün sonra bugün üyesi olduğu belirtilen CHP’yi hedef alarak “İl Başkanlığı benim için yok hükmündedir” dedi.
Şimdi de, kamuoyunu meşgul eden bu konu hakkında, bu twetlerden sonra CHP İl’in tutumu v e İl Başkanı Cemal Canpolat’ın tavrının ne olacağı merak konusu oldu?
(Özel Haber/ Muzaffer Topal)

m-avci-yazisi

m-avci-2-yazisi