Sportif meseleler!..

Geçen yazımda Beşiktaş Stadı yaptı, şampiyon da oldu, başkan ve yönetimin benim nezdimde kredisi açık demiştim, çok yapıcı mesaj aldım, ama bir kaç çatlak ses peki bu borç meselesi nasıl olacak diye eleştirdi!..
Arkadaşlar ben borç meselesini açıklandığı kadar biliyorum. Muhabir arkadaşlar da kulisleri bana anlatıyor. Biz de bunları haber olarak paylaşıyoruz… Yani herkesin söz hakkı var. Ancak bunların yeri genel kurullar olduğuna göre yine kararı Beşiktaşlı verecektir.
Beşiktaş Gazetesi olarak geçen ay içinde, Beşiktaş maçına TSYD tarafından yıllardır ilk kez TSYD asil üyesi olmamıza rağmen akredite edilmemiştik biliyorsunuz.
Yazınca, nasıl bir tepki geldi sorumlulara bilemezsiniz. Biz de tabii boş durmadık, sessiz de kalmayız zaten böyle saygısızca işlere, neyse konuyu ortaya koyduk, hakkımızı da söke söke aldık!..
Tekrar ediyorum; amacımız görevimizi yapmak, Gazete Beşiktaş’ı ezdirmeyiz hatırlatırız, yoksa amacımız beleş maç seyretmek değil bizlerin!.. Öyle ucuz işlerin içinde olmayız, ihtiyacımız da yoktur bilesiniz… Hakkımız neyse alırız!.. Güzellikle olsun tercihimiz ama zorlama da olsa fark etmez bizim için… Eğer haklıysak, biz de geri vites yoktur. Eleştirilerimiz bir yana, hukuki süreç devam edecek yani!..
MACERAYA GEREK YOK
Gelelim maça; Benfica maçı 35 yıllık gazetecilik hayatımda seyrettiğim en ilginç maçlardan biri idi diyebilirim. Beşiktaş ilk yarı ve ikinci yarı siyahla beyaz kadar farklıydı öncelikle. 3-3 belki muhteşem bir sonuç gibi lanse edildi, ancak buna sadece muhteşem geri dönüş diyebiliriz. Beşiktaş son zamanlarda hem gol yiyen hem de atan bir takım haline geldi, Şenol Hoca’nın elinde… İlk yarıda çıkan kadroya bakıyorum, tutmuyor, ikinci yarı doğru müdahale 3 gol…
Bu durumu her maçta görüyoruz nedense… İsim isim söylemeyeyim ama, mutlaka birilerine yer açmak mı lazım anlamak mümkün değil. Hocam şu kadroyu ilk yarıda çıkartsaydın keşke, 3-0 galip gelebilirdik bu mantıkla… Hadi olmadı 3-1 veya 3-2 kesin…
Ama döndürmek de büyük iş tabii. Alkışlıyorum bu durumu da…
NASIL BİR RUH HALİ BU?
Bir sözüm de sözde sporseverlere… Beşiktaşlı olmayabilirsiniz, diğer takımları da tutabilirsiniz ama bu ne saçmalık arkadaş… Espri desen değil, şaka desen akıllara seza… Devre arası 3 gol yedik ya, “Tarih yazıyorsunuz” diye ti’ye alanlardan vazgeçtik, ne çirkin sözler sosyal medyada… Bize bile salladı durdular!..
Bizim elimiz de kalem tutuyor yani… Maç 3-3 bitti diye sormuyorum, 3-0 yenilsek de soracaktım bunları…
Hadi cevap verin şimdi;
Nasıl bir insansınız siz? Nasıl vatanseversiniz diye sormuyorum bile… Türkiye’nin takımı değil mi bu Beşiktaş… 3 yiyince zevk aldığınız belli, 5 yiyince tatmin mi olacaktınız?
Peki maç bitince sonuç 3-3 oldu, çok mu üzüldünüz? Yarım mı kaldı hayvani duygularınız?..
Nasıl bir ruh halidir bu?.. Aileniz sevmedi mi sizi hiç, başınızdan kötü bir şey mi geçti?..
Ben yazdım yazacaklarımı siz anladınız mı bilemiyorum!..
Özetle size sadece; “Yuh olsun!..” diyorum.