KÜLTÜR: Hayata sanatla tutunabilmek

İstanbul’da yaşanan terör saldırısı nedeni ile 17-18 Aralık tarihlerinde Volkswagen Arena’da gerçekleştirilecek olan Belcanto The Luciano Pavarotti Heritage konseri iptal edildi. IEG Live ve PIU Entertainment işbirliğiyle Volkswagen Arena’da gerçekleştirilecek olan konserin iptal duyurusunda:

“17 ve 18 Aralık 2016’da tarihlerinde IEG Live ve PIU Entertainment işbirliğiyle Volkswagen Arena’da sahne alacak olan ‘Belcanto the Lucıano Pavarotti Heritage’ Ülkemizde gerçekleşen üzücü olaylardan dolayı İPTAL EDİLMİŞTİR.
Her şeye rağmen, hayata sanatla tutunabilmek, sanat ve müzik içinde huzur bulabilmek, acılarımızı paylaşarak azaltabilmek, sizlere dert ortağı olabilmek ve ülkece yeniden kenetlenip tek yürek olabilmek için IEG Turkey ve Piu Entertainment olarak, müziği ve sanatı yaşatmak için çok çalışıyoruz.

Gösteriye bilet alan izleyicilerin, Biletix satış kanallarından satın alınmış biletlere ilişkin bilet iadesi Biletix tarafından gerçekleştirilecektir. Ana gişeden alınan biletlere ilişkin bilet iadesi ana gişe tarafından gerçekleştirilecektir.”

Belcanto The Luciano Pavarotti Heritage konseri iptal edildi.
Belcanto The Luciano Pavarotti Heritage konseri iptal edildi.