FUTBOL: Yönetimden Tunç Uncu’nun ailesine destek

Terör saldırısında hayatını kaybeden kulüp çalışanı Tunç Uncu’nun ailesine yardım konusu bugün netleşecek. Konuyla ilgili olarak konuşan yönetici Hüseyin Mican, “Bu konu bizim için oldukça ciddi. Toplantının ardından elimizden gelen neyse yapacağız” diye konuştu.

Siyah-Beyazlılar’ın Kartal Yuvaları’ndan sorumlu yöneticisi Hüseyin Mican, geçtiğimiz cumartesi günü Vodafone Arena’nın yanında yapılan terör saldırısında hayatını kaybeden kulüp personeli Tunç Uncu’ya yardım konusunda açıklamalarda bulundu.

Uncu’nun ailesine maddi destek için yapılacak kampanyanın henüz netleşmediğini söyledi. Mican, “Twitter üzerinden birçok spekülasyon yapılıyor. Ancak henüz atılan bir adım yok. Bu konudaki projelerimiz hazır. Yönetici arkadaşlarımızla yarın (bugün) yapacağımız kurul toplantısında düşüncelerimizi paylaşıp kararımızı vereceğiz. Bu konu bizim için oldukça ciddi. Bundan dolayı yönetici arkadaşlarımızla yapacağımız toplantı sonrasında harekete geçip elimizden gelen neyse yapacağız” ifadelerini kullandı.

KARTAL YUVASI’NA ADI VERİLEBİLİR

Beşiktaş Yönetimi’nin Tunç Uncu’nun ismini çalıştığı Vodafone Arena’daki Kartal Yuvası’na verebileceği konuşuluyor. Ek olarak Tunç Uncu’nun resmini taşıyan tişörtlerin de basılıp, gelirinin ailesine bağışlanması gündemde. Kaynak: Fanatik