FUTBOL: Şenol Güneş: “Dinamo Kiev maçını unutun”

Beşiktaş’ta Bursaspor maçının hazırlıkları devam ediyor. Şenol Güneş oyuncularını, ‘Artık Dinamo Kiev maçını aklınızdan silin. Siz 6 maçta da yüreğinizi ortaya koydunuz’ diyerek motive ediyor.

Şampiyonlar Ligi’ne havlu atan ve yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek olan Beşiktaş’ta artık tüm dikkatler ilk yarıda son 3 haftasına girilen Spor Toto Süper Lig’e çevrilmiş durumda. Yarın Vodafone Arena’da Bursaspor’u konuk edecek Siyah-Beyazlılar, galibiyet için kenetlenirken, hazırlıklar da ara vermeden devam ediyor.

Dün sabah yapılan idman yaklaşık 1.5 saat sürerken, tedavileri devam eden Aras, Talisca ve Caner katılmadı. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman, ısınma ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5 ’e 2 pas, duran top ve kanat organizasyonları yapıldı. Antrenman dar alanda yapılan oyun, yarım sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi. ‘Devreye zirvede gireceğiz’ Antrenman sonrası oyuncularıyla kısa bir toplantı yapan Şenol Güneş, Devler Ligi’nin geride kaldığını belirtip, herkesin ligin son üç maçına ekstra motivasyonla hazırlanmasını istedi.

“SİZLERDEN 9 PUAN BEKLİYORUM”

Deneyimli antrenörün, “Artık Dinamo Kiev maçını aklınızdan silin. Siz 6 maçta da yüreğinizi ortaya koydunuz. Yaptıklarınız ortada. Ama şimdi bizim için asıl serüvende dönüm noktasındayız. Devreye son 3 maç kaldı. Bursaspor, Kasımpaşa ve Gaziantep maçlarında sizden 9 puan bekliyorum. Eminin devre arasına zirvede gireceğiz” dediği öğrenildi. Beşiktaş, hazırlıklarını bugün saat 18.00 ’de basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve kampa girecek. Kaynak: Fanatik