OTOMOBİL: Mustang iki yeni versiyonla geliyor

Ford, Almanya’nın Köln şehrinde gerçekleştirdiği “Go Further” etkinliğinde Mustang için geliştirdiği özel versiyonlarını tanıttı.

Bu özel versiyonlardan ilki olan Mustang Black Shadow Edition, sarı ve beyaz gövde renkleriyle tercih edilebilecek. İki renkte de kapı eteklerinde ve motor kaputunda bulunan siyah renkli şeritler dikkat çekiyor. Black Shadow Edition’da ayrıca 19 inçlik siyah renkli alaşım jantlara yer veriliyor.

Diğer versiyon Mustang Blue Edition ise adından da anlaşılacağı üzere dikkat çekici bir mavi renk ile sunuluyor. Ayrıca “muscle car” olarak bilinen performanslı Amerikan klasik araçlarından bilinen; motor kaputundan başlayarak bagaj kapağının bitimine kadar uzanan siyah renkli çift şeritli çıkartmalar da bu versiyona özel. Öne doğru çıkıntılı olarak tasarlanmış ön tampona sahip Blue Edition’da da yine siyah renkli alaşım jantlara yer verilmiş.

Mustang Black Shadow Edition ve Mustang Blue Edition, standart Mustang’de kullanılan 415 HP güç üreten 5,0 lt’lik atmosferik benzinli V8 motor ile satışa sunulacak.

SABAH