KÜLTÜR: Filmin galası yapıldı

‘Sen Benim Her Şeyimsin’ filminin galası Kanyon Cinemaximum sinemalarında yapıldı. Film, “Instructions Not Included” isimli 2013 yapımı bir Meksika yapımından uyarlanmıştır. Yapımcılığını TME Film’in üstlendiği filmin galasına Cem Yılmaz, Esra Erol, Nevra ve Murat Serezli, Erdem Yener, Selma Ergeç, Murat Cemcir, Tolga Sarıtaş, Fırat Parlak ve Burcu Kara, Sibel Turnagöl, Yiğit Özşener, Özer Atik gibi pek çok sanatçı katıldı. Tolga Örnek, çocuk oyuncularla birlikte çalışmanın verdiği mutluluğu, “Çok keyifliydi, Tuna ve Tan ile çalışmak benim kariyerimin en mutlu anlarından biriydi. Onların benim gözümün önünde profesyonel birer oyuncuya dönüşmeleri, yetenekleri, heyecanları ve insancıl tavırları kariyerime duyduğum heyecanı tekrar canlandırdı. İkisi de çok özel çocuklar” sözleri ile ifade etti. Tolga Çevik ise, “Hepimiz için bir gurur gecesi, çok güzel bir film yaptık. Aile gibi çalıştık. Çok güldük çok ağladık. Seyirciye de aynısını garanti ediyoruz. Filmde güzel sürprizlerimiz var” dedi.

Galaya katılan Cem Yılmaz ise “Tolga Örnek çok kıymetli bir yönetmen, Tolga Çevik de çok iyi bir oyuncu. Halkımızın da filme gereken ilgiyi göstereceğine inanıyorum” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

‘Sen Benim Her Şeyimsin’
‘Sen Benim Her Şeyimsin’

‘Sen Benim Her Şeyimsin’ filminin galası
‘Sen Benim Her Şeyimsin’ filminin galası

‘Sen Benim Her Şeyimsin’
‘Sen Benim Her Şeyimsin’

Vizyon tarihi: 9 Aralık 2016
Filmin yönetmeni ve
Uyarlama senaryosunu yazarı: Tolga Örnek
Tür : Komedi
Ülke : Türkiye
Oyuncular : Tolga Çevik , Melis Birkan , Cengiz Bozkurt , Tuna Çevik , Reha Özcan
Yapımcı : Kemal Kaplanoğlu

Konusu
Çok küçük yaştayken öksüz kalan Sedat(Tolga Çevik), babasının verdiği “korkunun gözünün içine bakmadığın sürece onu yenemezsin” öğüdünü hep aklında tutar. yenemediği korkuları ve babasından hatıra hayat tavsiyesi ile günübirlik ilişkiler ve işlerle hayatını geçirir. Ancak bir gün bu sakin hayatı bir anda değişiverir. Günü birlik ilişkierinden biri olan Pınar, Sedat’ın kucağına bir bebek bırakıp aynı hızla ortadan kaybolur. Zoraki babalıktan gerçek baba olamaya başlar ve kızıyla beraber masal gibi geçen eğlenceli hayatları annenin tekrar ortaya çıkmasıyla bir kez daha kaos haline döner.