FUTBOL: Beşiktaş’ın muhtemel rakipleri

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nu 3. sırada tamamlayan ve UEFA’da son 32 turunda yoluna devam edecek Beşiktaş’ın muhtemel rakipleri belli oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi B grubunu 3. sırada tamamlayan ve yoluna UEFA Avrupa Ligi son 32 turundan devam edecek olan Beşiktaş’ın muhtemel rakipleri de belli olmaya başladı.
UEFA Avrupa Ligi’nde grup aşamaları, bugün oynanacak karşılaşmalarla belli olacak ve siyah-beyazlı ekibin tüm muhtemel rakipleri de bu maçların ardından belli olacak.Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamalarının en iyi dört üçüncüsünden birisi olmayı garantiledi ve kura çekimlerine seribaşı olarak katılmaya hak kazandı. UEFA Avrupa Ligi’nde son 32 turu kura çekiminde, 12 grup lideri ve Şampiyonlar Ligi’nden gelen 8 takımdan en iyi 4 dereceyi elde eden ekipler seribaşı olacak. Grup liderliği kesin olan takımlar (1. TORBA): Ajax, Roma, Schalke, Shakhtar Donetsk, Sparta Prag, Zenit. Garantileyenler: Anderlecht, APOEL, Athletic Bilbao, Genk, Krasnodar, Olympiakos, St-Etienne. Şampiyonlar Ligi’nden gelenler: Beşiktaş (Seribaşı), Mönchengladbach, Rostov, Ludogorets

SPOR SERVİSİ