SPOR: Şenol Güneş: “Özel yaşantınıza çok dikkat edin”

Beşiktaş’ın şampiyon hocası Şenol Güneş, Benfica ve Başakşehir beraberlikleri onrasında oyuncularını Fenerbahçe derbisi öncesinde motive etmeye başladı. Başarılı teknik adam, “Yolumuza yenilgisiz olarak devam ediyoruz. Kadıköy’den istediğimiz sonucu alacak güçteyiz” diyerek öğrencilerine özgüven depoluyor.

Spor Toto Süper Lig’de 13. hafta maçında Fenerbahçe’ye konuk olacak Siyah-Beyazlılar’da teknik ekip, cumartesi günkü karşılaşma için takımı motive etmeye şimdiden başladı. Futbolculardan Şampiyonlar Ligi’nde gelecek hafta Dinamo Kiev’le oynayacakları kritik mücadeleyi şimdilik bir kenara bırakmasını isteyen teknik direktör Şenol Güneş, dünkü idmanda oyuncularına bu konuda uyarılarda bulundu. Şampiyon hoca, “Özel yaşantınıza çok dikkat edin. Özellikle dinlenme, uyku ve beslenme çok önemli.

Devre bitimine kadar çok zorlu maçlar oynayacağız. Hepsi de ayrı kulvarlarda. Şu an sadece Fenerbahçe maçına konsantre olalım. Yolumuza yenilgisiz olarak devam ediyoruz. Kadıköy’den istediğimiz sonucu alacak güçteyiz. O maçın ardından Dinamo Kiev karşılaşması için gerekli çalışmaları yaparız” ifadelerini kullandı.

Siyah-Beyazlılar’ın başarılı çalıştırıcısının son haftalarda özellikle gol konusunda sıkıntı yaşanmasının ardından takımın forvetlerine özel çalışma yaptırdığı öğrenildi. Güneş’in, özellikle son vuruşlarda etkili olamayan Vincent Aboubakar’a ek olarak Cenk Tosun ile Ömer Şişmanoğlu’nu da bu idmanlara dahil ettiği bildirildi. Bu isimlerle birlikte gole yakın oynayan Oğuzhan Özyakup, Tolgay Arslan ve Olcay Şahan’ın da son vuruşlar konusunda kendilerini geliştirmek için çalıştıkları belirtildi. Kaynak: Fanatik