KÜLTÜR: Şebnem Ferah Konseri!

Özel repertuvarıyla dinleyicisine muhteşem bir konser akşamı yaşatmaya hazırlanıyor.

Vestel Gururla Yerli Konserleri Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde.

Etkileyici sahne performansıyla her konserinde izleyiciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlanan Şebnem Ferah, Zorlu PSM Ana Tiyatro Sahnesi’nde rock rüzgarı estirecek.
Her konseri sonrası sahne performansı ile gündemden düşmeyen Şebnem Ferah, “Kadın” (1996) albümünden “Od” (2013) albümüne uzanan geniş ve özel repertuvarıyla dinleyicisine muhteşem bir konser akşamı yaşatmaya hazırlanıyor.
Şebnem Ferah’a Zorlu PSM Ana Tiyatro Sahnesi’nde yıllardır birlikte aynı sahneyi paylaştığı Ozan Tügen (klavyeler), Metin Türkcan (gitarlar), Buket Doran (bas gitar), Aykan İlkan (davul), Serdar Barçın (flüt) ve Ceren Tügen (vokal) eşlik edecek.

90’lı yıllardan beri gece yaşamı, Rock ve show dünyasında aktif olan Nikki, özellikle yaptığı iş ve yaşam tarzıyla ülkemizde 80’s Rock’ın hakkını veren tek temsilcisidir.. Bir çok klip, dizi ve filmde konuk oyuncu oarak görünmüştür.. Yıllarca birçok konser ve festivalde dünyaca ünlü isimlere eşlik etmiş, bazen onlardan önce sahne almıştır. Takipçilerinin ve sevenlerinin oylarıyla son yıllarda en akılda kalan performansları, 2012 de, Guns’n Roses’ında Headlinerlar arasında olduğu unutulmaz Goldfest, geçtiğimiz yılbaşı Hard Rock Cafe sahnesi, 2016 Mayıs ayında Hayko Cepkin’in kendi organizasyonu Varilfest’ sahnesi, temmuz da gerçekleşen muhteşem Scorpions konserinde sahnede yaptığı açılış ve geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen Monster Energy Türkiye lansman konserinde, dünyaca ünlü monster girls ile sahneye çıkarak yaptığı performanslar ilk beştedir.. Takipçileri tarafından ”one man band” yani, tek kişilik rock grubu diye adlandırılan Nikki, halen İstanbul gece yaşamının gözde mekanlarında performans yapmaktadır ve Şebnem Ferah’ın official after show VIP dj’idir.. Yakında kendi radyo programını yaparak Rock severlerin evlerine kadar girecektir.
*Atlantis Müzik İşbirliği İle Gerçekleşmektedir.

Sahne Üstü Ayakta Konser

Kapı açılış: 20.00
Şebnem Ferah: 21.00
Nikki Wild: 00.00

Kaynak: Zorlu Performans Sanatları Merkezi